Weekbrief 43 - 2018

voorblad
02-11-2018 1e Excelsior'20 Chalet Darts Avond
10-11-2018 Prinsenbal 2018
30-11-2018 Kaartverkoop Eindejaarsfeest
01-12-2018 Sinterklaasfeest mini's t/m JO9
07-12-2018 Algemene Leden Vergadering 2018
12-12-2018 Limousine na afloop Eindejaarsfeest
15-12-2018 Eindejaarsfeest 2018
20-12-2018 Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA)
21-12-2018 Kerstklaverjassen vrijdag 21 dec. 2018
29-12-2018 Oliebollen en Snerttoernooi
ad01.jpg
Let's play darts!!!
let-s-play-darts (7709) afbeelding

Komende vrijdagavond is het zover! Dan wordt het chalet omgetoverd tot een heuse darts tempel!

Aanvang is 19.30 uur en deelnemen kost €5 pp incl. snacks van maître Jos!

Inschrijven kan nog tot donderdag 1 november bij Jos Heggelman.

Tot vrijdag!

Don't miss it...Be there!!!


LOODGIETER GEZOCHT
loodgieter-gezocht (7708) afbeelding

Voor aansluitingen op riool en water zijn wij opzoek naar een loodgieter die ons kan helpen bij een aantal bouwactiviteiten die het cricketbestuur aan het plannen is. Ben jij loodgieter of ken jij iemand die loodgieter is en die ons buiten werkuren om wil helpen? Laat het weten aan Bart Kroesen (0648974647) of René Spin.

DON'T ASK WHAT YOUR CLUB CAN DO FOR YOU, BUT ASK WHAT YOU CAN DO FOR YOUR CLUB!

#LOVEMYCLUB #SIMPLYTHEBEST

Donderdag DOELMANNENDAG
donderdag-doelmannendag (7707) afbeelding

De laatste dag van deze herfstweek vol activiteiten stond in het teken van de Doelmannen. Arjan van der Kaay heeft vandaag met zijn keeperschool (www.keeperschoolvanderkaay.nl) en Matthijs van Deventer een clinic verzorgd voor al onze jeugdkeepers.

De keepers t/m JO11 mochten als eerste aantreden en in de middagsessie waren de keepers vanaf JO13 aan de beurt.

Als u op de link klikt, vindt u de foto's van deze laatste herfstweek dag: https://www.dropbox.com/sh/dl1ga9b6rkxmgm2/AACIh46...Bron: activiteitencommissie

banner 0
Herfstweek 2.0 verslag dag 2

Na een hele lange en relaxte nachtrust waarin onze voorzitter Zoran te midden van de jongens heerlijk had geslapen en niet heeft hoeven ingrijpen, was dag 2 aangebroken.

Nadat de mannen van de JO15 en JO13 hadden genoten van hun ontbijt was het voor hun tijd om naar huis te gaan. Toen was het de beurt van de jongens en meiden van JO8, JO9 en JO11.

Zij begonnen met een footgolf met 10 holes die door Robert was bedacht. De groepjes werden verdeeld en toen konden ze beginnen. Ook de meiden van JO8 deden hun best en vonden het heel leuk. Na deze inspanning was het tijd voor de lunch. Een aantal enthousiaste moeders hadden aangegeven dat pannenkoeken wel lekker zou zijn. Maar ga die maar eens bakken voor een groep van 70 mensen. Een heuse uitdaging maar uiteindelijk werden er overheerlijke pannenkoeken geserveerd. Toen was het tijd voor ontspanning even jezelf losgooien op de muzikale klanken van de grote Excelsior '20 hits.

Toen een heel leuk middagprogramma die was bedacht door Raymond, allemaal voetbalspellen waar alle jongens en meiden door elkaar heen in team werden verdeeld. Het plezier straalden van de gezichten af, de één superfanatiek en de andere had gewoon speelvreugde. Er werden daarna wat prijsjes uitgedeeld maar eigenlijk waren ze allemaal de grote winnaar. Samen lol maken.

Toen was het wachten op het diner. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we topkok Mimo ingevlogen, hij werd geassisteerd door zijn charmante assistente Zipora. Op het menu stond patat en komkommers. Niets bijzonders zou je zeggen, maar de geweldige heerlijke vers gemaakte hamburgers maakte het menu compleet. Daarna een heerlijk toetje en toen ging de muziek weer aan. Mimo bedankt!!

Toen de quiz die gepresenteerd werd door onze Tijmen. De winnaars waren Bas, Seline, Luuk, Luuk en Kanan. Mannen gefeliciteerd. Toen het drie kleuren spel en daar werd er af en toe vals gespeeld, maar daar had trainer Raymond wel een oplossing voor. Tijgeren op het hoofdveld van achterlijn naar achterlijn. Heel raar maar het vals spelen was gelijk over.

Toen was het tijd om de bedden op te maken. Met z'n allen in de kantine dat beloofde natuurlijk een party. Maar voordat het dak eraf ging hadden we nog eerst het nachtspel. Poeh dat is best wel spannend met groepjes in het donkere Beatrixpark. Er zaten vijf kabouters verstopt die de kinderen moesten zoeken, zij hadden allemaal een deel van het recept want er heerst in het Beatrixpark een kaboutervirus. Maar er waren twee zieke, agressieve en lelijke kabouters die wilden voorkomen dat alle ingrediënten van het recept bij de laatste kabouter terecht kwamen. Dit leverde wel een paar schikmomentjes op bij de kinderen omdat deze kabouters wel heel goed verstopt waren. Uiteindelijk hebben alle kinderen toch nog heel de kantine kunnen bereiken.

Toen party……

Lekker dansen op de tafels en de bar met nummers als shirt uit en zwaaien, links recht en vrouwkes. Zo te zien is er een nieuwe generatie carnavalvierders bij Excelsior '20 ontstaan. Maar van alle activiteiten en feesten word je natuurlijk moe. De kinderen gingen dus lekker op tijd naar bed en droomden over alle dingen van die dag.

Toen na een lekker nachtje slapen werden de kinderen gewekt met heerlijke ontspannende muziek, tijd om op te staan. Alle spullen opruimen en ontbijten. En om het af te leren nog één keer alle nummers uit de boxen.

De kinderen zouden om 10.00 uur opgehaald worden en dus nog even buitenspelen. Maar ja dan heb je van die takken met van die klit balletjes erop. Daar moet je niet mee zwaaien Kurt en zeker niet als er een dame met lang haar naast je staat. Maar we draaien nergens ons handen van om, dus met vele moeders zat Dani daar. Maar het resultaat weer een hele mooie coupe.

Toen was het tijd voor de keepers, want deze groep wordt niet vergeten en hoort ook bij de herfstweek. Onze keeperstrainer Matthijs had de hulp van Arjan van der Kaay ingeroepen om samen alle keepers te trainen. Een leuke happening voor de jeugdkeepers. In totaal werden 16 keepers deze dag getraind. Arjan en Matthijs bedankt.

Ja en dan komt er een eind aan een fantastische week vol met leuke activiteiten, de herfstweek 2.0. Allereerst wil ik de grote organisator van deze week enorm bedanken. Zij heeft een oude traditie weer nieuw leven in geblazen. Barbara van Deventer heel erg bedankt voor al het regelen van deze geweldige week. Maar natuurlijk kan Barbara het niet alleen, want er moest natuurlijk wel heel veel geregeld worden. Dus daarom wil ik ook de volgende mensen heel erg bedankt voor hun hulp.

Aubrey, Zipora, Mimo, Nick, Yvette, Natas, Renate, Leonie, Sandra, Mandy, Samantha, Siengh, Sonja, Shella, Esther, Barry, Matthijs, Dubi, Zoran, Pricilla, Maud en haar papa, Mirjam, Sergen, Julian, Ivar, Joep, Quinten, Kevin, Koen, Roel, Cees, Mitch, Luuk, Bart, Joeri, Dave, Marco, Stuart, Wessel, Remko, Robert, Raymond, Willem, Tijmen, Deniz, Declan, Jovanny, Patrick, Claudia, Stephanie, Chiaro, Giovanni, Mike en Colin. Mocht ik iemand vergeten zijn excuus hiervoor.

Je ziet met heel veel handjes kunnen we helle leuke, gezellige, geweldige, onvergetelijke activiteiten organiseren. Ik wil ook alle jongens en meiden bedanken voor jullie deelname en ik hoop op nog veel van dit soort leuke activiteiten. Hou de site in de gaten voor alle leuke foto's.

Iedereen bedankt en vele handen maken heeeeel leuk werk.

Dave van der Linde

Bron: Activiteitencommissie (door Dave)

Verslag dag 1 Herfstweek 2.0
verslag-dag-1-herfstweek-2-0 (7702) afbeelding

De dag begon om 10.00 uur toen de eerste kindjes arriveerden. Ze hadden er zin in de mannen. Om 11.00 uur startten het ochtendprogramma onder leiding van trainer Joeri. Allerlei leuke voetbalspellen vermaakten de mannen in de ochtend. Daarna gingen de mannen lunchen en zich opmaken voor het middagspel.

Over het grote terrein van Excelsior '20 en een stukje van het park werd er een 12 holes footgolf baan uitgestald. Dave Roozen had met google earth een mooi parcours uitgestippeld, daarin waren de holes, doeltjes, kuipen, vuilnisbakken en als klapper de golfcar van onze onderhoudsmensen verwerkt. De mannen waren druk in de weer en de winnaars kregen van Dave hele mooie prijzen waar de kinderen nog lang plezier van zullen hebben. De winnaars waren Jelte en Jack en het groepje van Dave (Jack, Jelte, Ben, Stijn en Tijs) misschien matchfixing? Mannen gefeliciteerd.

Na het middagprogramma stond het diner al te wachten. Voor het diner hadden we niemand minder dan ons wereldkoks van het jeugdkamp, Nick en Zipora toverenden een overheerlijke lasagne. Deze en vooral het stokbrood werd door de gasten goed genuttigd.

Daarna een quiz met vele vragen die in groepsverband beantwoord moesten worden. Dit bleek voor sommigen toch moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk heb je natuurlijk altijd de grote winnaars. Jack, Bart, Lex, Lukas en Merijn van harte gefeliciteerd met het winnen van de Herfstweek 2.0 quiz.

Toen was er tijd voor ontspanning even Champions league voetbal te kijken waarna de kamers werden ingericht. Alhoewel de kamers! Gewoon met z'n allen slapen in de kantine. Daarna was het tijd voor het nachtspel. De kinderen werden in groepen het Beatrixpark ingestuurd om daar de kabouters te spotten en ja dat levert weleens een schikmomentje op. Dan is goed te zien wie de stoere mannen eigenlijk zijn. En ja, dan mag ik wel zeggen dat we wel een echte stoere kerel in ons midden hadden. We hadden namelijk 1 leidster die het park in ging en toch wel een beetje nerveus was, toch…..Barbara. Maar gelukkig had zij in haar groepje een echte stoere kerel Devon die haar beschermden tegen de boze kabouters.

Daarna nog even wat drinken en een feestje bouwen, de kinderen mochten zelf DJ spelen en dat hebben we geweten. Heuse hardcore kwamen hard uit de boxen, maar de mannen vonden het geweldig. Na hun feestje was het bedtijd, eerst een verhaaltje en dan heerlijk slapen. Alleen het laatste was niet het geval, elkaar insmeren met tandpasta en elkaar wakker houden was het recept van de nacht. Dus opstaan was makkelijk zeker als je niet wakker hoeft te worden.

Terugkijkend een heel groot succes deze eerste dag, we kijken uit naar de tweede dag waar de kleintjes langskomen voor een leuke dag en nacht. Hou de site goed in de gaten om de foto's live te bekijken want die maken we in grote getallen.

Bron: Activiteitencommissie (door Dave)

banner 1
ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
Rozenburg JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 1e klasse - 6 27-10-2018 12:00 uit 39356
Excelsior'20 JO19-2 - sv Poortugaal JO19-3 3e klasse - 6 27-10-2018 12:00 thuis 29107
Excelsior'20 JO17-1 - Excelsior M JO17-2 1e klasse - 6 27-10-2018 12:00 thuis 39372
Excelsior'20 JO17-2 - Laakkwart. JO17-1 2e klasse - 5 27-10-2018 14:00 thuis 93059
Rhoon JO17-3 - Excelsior'20 JO17-3 5e klasse - 13 27-10-2018 15:00 uit 99348
VFC JO17-6 - Excelsior'20 JO17-4 5e klasse - 13 27-10-2018 15:00 uit 99338
Leonidas JO15-1 - Excelsior'20 JO15-1 1e klasse - 7 27-10-2018 10:15 uit 58860
HVC'10 JO15-1 - Excelsior'20 JO15-2 2e klasse - 4 27-10-2018 09:30 uit 70400
Excelsior'20 JO15-4 - VFC JO15-6 6e klasse - 4 27-10-2018 10:00 thuis 69421
VDL JO13-1 - Excelsior'20 JO13-1 1e klasse - 7 27-10-2018 09:00 uit 73009
Excelsior'20 JO13-2 - VFC JO13-3 3e klasse - 1 27-10-2018 12:00 thuis 94935
Meeuwenplaat JO13-1 - Excelsior'20 JO13-3 4e klasse - 6 27-10-2018 09:45 uit 32256
Wippolder JO13-3 - Excelsior'20 JO13-4 6e klasse - 3 27-10-2018 12:00 uit 45865
VOC JO11-1 - Excelsior'20 JO11-1 Hoofdklasse - 6 27-10-2018 10:00 uit 24942
Excelsior'20 JO11-5 - VDL JO11-3 6e klasse - 1 27-10-2018 08:30 thuis 52029
Zestienhoven JO11-5 - Excelsior'20 JO11-6 7e klasse - 9 27-10-2018 08:30 uit 68874
Excelsior'20 JO11-7 - CWO JO11-2 7e klasse - 17 27-10-2018 09:45 thuis 94873
Excelsior'20 MO11-1 - VDL MO11-2 2e klasse - 6 27-10-2018 09:45 thuis 68218
Sparta (AV) JO8-1 - Excelsior'20 JO8-1 Hoofdklasse - 1 27-10-2018 08:30 uit 94323
Excelsior'20 JO8-2 - Hermes DVS JO8-1 2e klasse - 7 27-10-2018 08:45 thuis 35016
PPSC JO8-1 - Excelsior'20 JO8-3 3e klasse - 10 27-10-2018 08:45 uit 23631
CWO JO8-3 - Excelsior'20 JO8-4 4e klasse - 14 27-10-2018 09:45 uit 35159
Excelsior'20 JO8-5M - RCL JO8-6 4e klasse 20 27-10-2018 09:00 thuis 98975
VOC JO9-5 - Excelsior'20 JO9-1 4e klasse - 8 27-10-2018 10:00 uit 62568
Lekkerkerk G1 - Excelsior'20 G1 1e klasse - 9 27-10-2018 11:00 uit 43192
ESTO JG1 - Excelsior'20 JG2 2e klasse - 1 27-10-2018 09:45 uit 90465
Erasmus JG1 - Excelsior'20 JG3 2e klasse - 1 27-10-2018 10:30 uit 90445
Concordia 1 - Excelsior'20 1 2e klasse - D 28-10-2018 14:30 uit 86339
Full Speed 2 - Excelsior'20 2 Grp 1 - 1e KO ronde 23-10-2018 20:00 uit 95817
Excelsior'20 2 - VOC 3 1e klasse - B 28-10-2018 11:00 thuis 81269
Excelsior'20 3 - Meeuwenplaat 2 2e klasse - D 28-10-2018 13:00 thuis 83685
HOVDJSCR 2 - Excelsior'20 4 3e klasse - D 28-10-2018 11:00 uit 81024
Kethel Spaland 2 - Excelsior'20 5 3e klasse - E 28-10-2018 12:00 uit 79169
CION 3 - Excelsior'20 (za) 1 7e klasse - 11 27-10-2018 13:00 uit 21466
DVO '32 6 - Excelsior'20 (za) 2 8e klasse - 11 27-10-2018 14:00 uit 44208
Excelsior'20 (za) 3 - Egelant.Boys 4 8e klasse - 4 27-10-2018 14:00 thuis 23148
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Excelsior'20 JO19-1 - Pelikaan JO19-1 29-10-2018 19:30 n.t.b. thuis Barry Schoenmakers Nederlaagserie
Excelsior'20 JO19-1 - Rotterdam United JO19-1 1e klasse - 6 03-11-2018 14:00 n.t.b. thuis 39346
MSV '71 JO19-1 - Excelsior'20 JO19-2 3e klasse - 6 03-11-2018 13:00 11:45 uit 29154
Excelsior'20 JO19-3 - BVCB JO19-5 5e klasse - 6 03-11-2018 14:00 13:15 thuis Rens Heinsbroek 29227
Victoria'04 JO17-1 - Excelsior'20 JO17-1 1e klasse - 6 03-11-2018 11:00 n.t.b. uit 39399
Vitesse Delft JO17-1 - Excelsior'20 JO17-2 2e klasse - 5 03-11-2018 10:30 09:15 uit 43286
Excelsior'20 JO17-3 - CWO JO17-2 5e klasse - 13 03-11-2018 12:00 11:15 thuis Engen Ulusoy 99349
Excelsior'20 JO17-4 - Capelle JO17-3 5e klasse - 13 03-11-2018 12:00 11:15 thuis Martin Marron 67974
Excelsior'20 JO15-1 - Zwaluwen JO15-1 1e klasse - 7 03-11-2018 12:00 n.t.b. thuis Rene Lubach 58821
Excelsior'20 JO15-2 - Den Hoorn JO15-2 2e klasse - 4 03-11-2018 10:00 09:15 thuis Mike Wigman 70384
Smitshoek JO15-8 - Excelsior'20 JO15-4 6e klasse - 4 03-11-2018 13:00 11:45 uit 69458
Excelsior'20 JO13-1 - SVV JO13-1 1e klasse - 7 03-11-2018 08:30 07:45 thuis Jorg Henneke 73000
VOC JO13-3 - Excelsior'20 JO13-2 3e klasse - 1 03-11-2018 10:00 08:45 uit 94936
Excelsior'20 JO13-3 - VDL JO13-2 4e klasse - 6 03-11-2018 10:00 09:15 thuis Mario Snieder 32230
Excelsior'20 JO13-4 - Wilhelmus JO13-5 6e klasse - 3 03-11-2018 08:30 07:45 thuis Jayden 45825
Excelsior'20 JO13-5 - Kethel Spaland JO13-4 7e klasse - 3 31-10-2018 18:30 17:45 thuis Martin Marron 64150
Hermes DVS JO13-2 - Excelsior'20 JO13-5 7e klasse - 3 03-11-2018 08:30 07:30 uit 90004
Excelsior'20 JO11-1 - Zestienhoven oefenen groot veld 29-10-2018 18:00 n.t.b. thuis
Excelsior'20 JO11-1 - SVV JO11-1 Hoofdklasse - 6 03-11-2018 08:30 08:00 thuis Tim Peeters 24905
Oliveo JO11-1 - Excelsior'20 JO11-2 1e klasse - 4 03-11-2018 09:00 08:00 uit 69043
Excelsior'20 JO11-3 - Leonidas JO11-1 3e klasse - 9 03-11-2018 08:30 08:00 thuis Ilan Levy 61694
Hermes DVS JO11-2 - Excelsior'20 JO11-4 5e klasse - 10 03-11-2018 08:30 07:45 uit 97151
Leidschenveen JO11-5 - Excelsior'20 JO11-5 6e klasse - 1 03-11-2018 08:30 07:15 uit 94683
Excelsior'20 JO11-6 - RAS JO11-4 7e klasse - 9 03-11-2018 09:45 09:15 thuis Jelle Giezen 68819
DVV09 MO11-1 - Excelsior'20 MO11-1 2e klasse - 6 03-11-2018 09:00 08:00 uit 68233
Excelsior'20 JO8-1 - Smitshoek JO8-1 Hoofdklasse - 1 03-11-2018 08:45 08:15 thuis 94324
Kethel Spaland JO8-2 - Excelsior'20 JO8-2 2e klasse - 7 03-11-2018 09:45 09:00 uit 35044
Excelsior'20 JO8-3 - VFC JO8-4 3e klasse - 10 03-11-2018 09:45 09:15 thuis 23580
Excelsior'20 JO8-4 - Zestienhoven JO8-4 4e klasse - 14 03-11-2018 08:45 08:15 thuis 35133
RCL JO8-7 - Excelsior'20 JO8-5M 4e klasse - 20 03-11-2018 10:30 09:30 uit 98993
Excelsior'20 JO9-1 - HVV JO9-8 4e klasse - 8 03-11-2018 09:45 09:15 thuis 62550
PPSC JO9-2 - Excelsior'20 JO9-2 5e klasse - 7 03-11-2018 08:45 08:00 uit 29878
Excelsior'20 G1 - SEV G2G 1e klasse - 9 03-11-2018 12:00 11:30 thuis 43200
DVSU JG2G - Excelsior'20 JG1 1e klasse - 1 03-11-2018 10:45 09:30 uit 29730
Excelsior'20 JG2 - Delft JG1 2e klasse - 1 03-11-2018 10:00 09:30 thuis 90447
Excelsior'20 JG3 - ESTO JG1 2e klasse - 1 03-11-2018 11:00 10:30 thuis 90466
Concordia 1 - Excelsior'20 1 2e klasse - D 28-10-2018 14:30 n.t.b. uit R. Westhoff 86339
Excelsior'20 2 - Pelikaan 2 Nederlaagserie 30-10-2018 20:00 n.t.b. thuis
Slikkerveer 2 - Excelsior'20 2 1e klasse - B 04-11-2018 11:00 n.t.b. uit W. Slierendrecht 81372
Excelsior'20 3 - Meeuwenplaat 2 2e klasse - D 28-10-2018 13:00 n.t.b. thuis B. Berendsen 83685
Hermes DVS (za) 2 - Excelsior'20 3 Oefen 30-10-2018 20:00 n.t.b. uit
Excelsior'20 3 - CWO 1 Restant 10 min. 01-11-2018 19:30 n.t.b. thuis R.C. van Polen 99301
ONA 2 - Excelsior'20 3 2e klasse - D 04-11-2018 11:00 n.t.b. uit P.J. Verwijs 83776
Excelsior'20 4 - Antibarbari 5 3e klasse - D 04-11-2018 11:00 10:15 thuis O. Unsun 80992
Kethel Spaland 2 - Excelsior'20 5 3e klasse - E 28-10-2018 12:00 10:45 uit M.P. Ramge 79169
Excelsior'20 (za) 2 - PPSC 4 8e klasse - 11 03-11-2018 15:45 15:00 thuis 44192
Victoria'04 7 - Excelsior'20 (za) 3 8e klasse - 4 03-11-2018 13:00 11:45 uit 23237
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg