Weekbrief 22 - 2018

voorblad
16-06-2018 Slotdag zaterdag 16 juni
19-06-2018 Ouderavond Jeugdkamp
15-07-2018 Jeugdkamp 2018
ad01.jpg
U kunt jeugdkamp 2018 nog sponsoren.....

STAND TOT NU……………….

SPONSOREN 44ste JEUGDKAMP 2018

De leiding van het jeugdkamp heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen,
om circa 60 kinderen een waanzinnige kampweek te bezorgen in groepsaccommodatie "Het Woelige Nest" te Hulshorst.
Ons doel is om deelname aan het kamp betaalbaar te maken , ook voor minder draagkrachtige ouders.
Deelname jeugdkamp per kind € 135,- en dat is ongeveer de helft wat het daadwerkelijk kost per kind.

Wat krijgt u er voor terug:

Blije kinderen en melding met naam en toenaam (naam/logo bedrijf) op de jeugdkampsite en tv's in de kantine.

De volgende items kunt u sponseren:

Busstoel € 15Moeder Glenn Friederich, René Lubach
Toegangskaartje pretpark € 20Ouders van Giovanni Geutjes (3,5 x toegang)
Ontbijt 50 kinderen € 50 Ouders Bob Vermeulen
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50Henny semeijn

Turks ontbijt 50 kinderen € 50Altan Haleplioglu

Lunch 50 kinderen € 50 Opa en oma Ruts
Lunch 50 kinderen € 50Tiek en Ed Marrevee

Lunch 50 kinderen € 50 Stefan Bosdijk

Lunch 50 kinderen € 50 Jorg Henneke
Lunch 50 kinderen € 50Ouders Timo Essenius

Avondeten 50 kinderen € 50Rob en Mariska Luchies

Avondeten 50 kinderen € 50Rob en Mariska Luchies

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

"Pasta avond(eten)" Wesley Smit "Grand'Italia"

Snacks bij kampvuur € 50 Opa en oma de Geus

Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Sportontbijt 50 kinderen € 75
IJsjes tijdens stadspel € 75 Jorg Henneke
IJsjes in zwembad € 75
Barbecue € 100 Zoran en Dubi Nikolic
Lekkernijen Bonte Avond € 100 André van Stralen
DVD voor alle deelnemers € 100 "Relatics" Ridderpoort 35, 2984 BG Ridderkerk
Aankleding kamphuis in thema € 150
Bijdrage huur kookbusje € 200
Bijdrage huur klussenbusje € 100Fam. Mulder, Mulder Kozijnen
T-shirts logo € 150 KB-shop, Oost-Voorstraat 46, 3262 JG Oud-Beijerland

U kunt het sponsor bedrag overmaken naar:

NL78ABNA0977063860
t.n.v. RKSV Excelsior'20
o.v.v. Sponsering Jeugdkamp + sponsor item + naam en eventueel bedrijf.

Info jeugdkamp: http://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

Alvast bedankt namens de kinderen…………

Zegereeks U13 strandt bij de Haagsche CC
zegereeks-u13-strandt-bij-de-haagsche-cc (7538) afbeelding

Dertig runs kwamen de boys van de U13 vanochtend tekort op het kunstgras van De Diepput, waarmee de zegereeks van drie overwinningen op rij eindigde door toedoen van HCC2. Dat hoort ook bij cricket én bij opgroeien: je moet leren winnen, en je moet leren verliezen. En vooral léren van je verliezen.

Christian S opende de bowlerij voor Excelsior'20 en pakte met z'n tweede bal direct een wicket - een opgetogen start van de 25 overs. In de zesde over bowlde Kjelt E batsman nr 2 (in dit geval een batswoman) uit met een keurige bal. Maar de HCC'ers waren niet snel van de wijs te brengen. Met name door het sterke batten van hun nr 3, en verderop in de wedstrijd in partnership met batter nr 7 kroop de score gestaag op. De run out bij een score van 63 leverde het 3e wicket op, en een prachtige vang door Thomas v R het vierde wicket, bij een score van 81 in de 14e over.

Wicket 5 (bij een score van 83) en 6 (bij een score van 134) kwamen ook voor rekening van Kjelt, weer twee hele mooie clean bowled. Alle duimen omhoog dus voor de blonde bowler, want met 3 wickets voor 13 runs in drie overs verdien je zonder twijfel de titel 'man of the match' vandaag. Gelukkig waren vader, moeder en het vrolijke zwart-witte hondje getuige van dit kunststukje, want zij zijn onderdeel van de trouwe aanhang van de U13. Ook de bowlingcijfers van Ferry O 0-10 in drie overs en Tijs B 0-4 in twee overs zijn complimenten waard.

HCC2 bracht uiteindelijk 148 runs op het bord, waarvan 79 off the bat en 69 aan extra's.

Van het verloop van de batting innings van Excelsior'20 kunnen de boys nog een en ander leren. De score kroop traag op en na 12 overs stond Excelsior'20 op 50 runs, waar HCC toen al op 75 was. De bowlers van HCC bowlden uiteindelijk net zoveel extra's als onze jongens, maar het aantal runs per over lag over de hele linie lager. Kortom, veel minder runs off the bat per over om de wedstrijd tot het einde spannend te maken. HCC pakte uiteindelijk vier wickets, bowlde de 25 overs rustig en netjes uit, en hield Excelsior'20 op 119 runs.

Volgende week zondag om 9.00 uur speelt de U13 een thuiswedstrijd op Veld 1 (!) - dan verwelkomen we Quick Haag op Thurlede.

Under 15 peuleschil voor Rood & Wit
under-15-peuleschil-voor-rood-wit (7537) afbeelding

Het is nog steeds wat wennen op het hogere leeftijdsniveau waarop onze mannen vooral teams met tweedejaars tegenkomen. Bij Rood & Wit liepen er twee die met grote mannenslagen flink wat runs in de boeken rammelden. De ene was goed voor 34 runs; de andere bleef met 43 not out. Het Haarlemse duo had een belangrijk aandeel in het totaal van 184 runs, dat mede zo hoog was opgelopen door de vele wides van onze jongens en nogal wat doorschietertjes bij het fielden.

Positief punt was de bowlerij van Jani. Hij pakte net als vorige week in Den Haag met twee opeenvolgende ballen, even zoveel wickets waarbij het slachtoffer van de tweede bal (zie foto) met een duck weer naar de kant kon. Het was een klein gelukmomentje in de verder nagenoeg inspiratieloze wedstrijd.

Het target was dus 185, maar helaas werd door ons nog niet eens de honderd gehaald. U wilt cijfers zien? Nou, daar komen ze. Mel 6, Jayden 4, Jelte (21 not out), Jens 0, Max 0, Ivan 12, Jani 0, Sem 1.

Cijfers liegen niet. Maar wat zeggen ze? Alles! Edoch, er kunnen wel twee kanttekeningen bij worden geplaatst. Jelte stond als een huis, maar zag steeds zijn partners wegvallen. Ivan was na zijn lange blessure in goed doen en was bezig aan een prima partnership met Jelte totdat hij zich verslikte in een op het oog lullig maar uiteindelijk o zo verraderlijk boogballetje.

Verder dan 96 runs kwamen onze mannen niet. Leuker kunnen we het niet maken. Positief is het enthousiasme waarmee de trouwe ouders de jongens steeds weer aanmoedigen.

Volgende week maar weer doen.

banner 0
U11 verliest maar toont progressie!
u11-verliest-maar-toont-progressie (7536) afbeelding

Verslag: Rob Luchies

Het team heet U11 maar eigenlijk niet helemaal passend aangezien er een paar flink jongere jongens rondlopen in deze leuke groep beginnende cricketers. De eerste wedstrijd, zo'n 4 weken geleden, ging kansloos verloren tegen Hermes met 138-57 waarbij er heel veel wides werden gegooid.

Vandaag mochten we opnieuw tegen Hermes en werd duidelijk welke grote stappen er al gemaakt zijn. Zonder Tim(voetbal) en Julian(ziek) moesten we het gaan doen. Het begon met wat gesteggel over de spelvorm. Eigenlijk is dit geen smashcricket-competitie maar met het niveau van bowlen van ons is het wel erg prettig om dat wel te doen. Kort: Als er een bal gebowld wordt en die gaat wide gebeurt er praktisch niets. Bij slechte bowlers best saai dus. Bij smashcricket mag je, als er een wide gebowld wordt een extra bal, die op een pion ligt, wegslaan. Zo gebeurt er altijd wat, de batter slaat een bal en de fielders moeten er achter aan. Het argument "we moeten voorkomen dat kinderen het idee krijgen dat cricket saai is" deed de leider van Hermes uiteindelijk meebewegen.

We begonnen met bowlen en al snel had Max een wicket. Daarna pakte de grote Flip er ook nog twee en Quinten de laatste.. Maar belangrijker: er werden maar 22 wides gebowld. Dat lijken er misschien veel maar dat is meer dan een halvering van de eerste wedstrijd. En als je goed bowlt dan kun je een bal op dit niveau vaak ook beter raken. Helaas had Hermes de beschikking over een groot kanon die maar liefst 49 runs maakte. Verder in de 1e inning, een vang van Jasper na een bijna botsing met Dani, Jasper die in zijn enthousiasme een wicket omver rent en een vang van Quinten.

In de 2e inning mochten wij batten. Samar 12, samen met Dani(3) op de mat. Verder Quinten 11, Jasper 10, Flip 10, Levi 8, Max 5 en Aleksa 1. Best goede cijfers als je kijkt naar het bowlen van de tegenstander. Net zoveel wides(!) terwijl hun umpire minder scheutig was. Twee uitjes meer dus wij eindigden op 107 terwijl zij er 151 hadden.

Verloren, maar vergeleken met de 1e wedstrijd hebben wij veruit de meeste vooruitgang geboekt! Het ruimschoots aanwezige publiek was enthousiast. Excelsior '20 U11 komt er aan!!!

Gevochten als leeuwen!

Door Jeroen van Barneveld

Zaterdag 26 mei 2018: SVV J11-3 vs Excelsior'20 JO11-4 3-3

Vandaag de laatste wedstrijd tegen SVV op een zonovergoten sportpark Harga. SVV had deze competitie pas 3 keer verloren en stond dan ook stevig op de derde plaats. Excelsior'20 had echter nog een resultaat nodig (minimaal een gelijkspel) om op de zesde plaats te eindigen deze competitie. Dus moest nog vol aan de bak.

Trainer Rory had zoals vaker weer een strijdplan bedacht waar hij de tegenstanders wederom op het verkeerde been zette. Zoals altijd Thijn op goal. Arda, Dustin en Indy achterin. Aleksa in het midden en Safwan en Jelle voorin. Gio begon op de bank.

Excelsior kwam dan ook vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong. Eerst was het Aleksa die een voorzet van Jelle benutte en vervolgens was het Safwan die na een dubbele één-twee met Aleksa de score verdubbelde. Vlak voor rust scoorde SVV na een corner en een vermeende handsbal de aansluitingstreffer. Aleksa kreeg nog een dot van een kans na de aansluitingstreffer maar zijn schot ging helaas naast.

In de tweede helft scoorde Gio de 3-1 na wederom een voorzet van Jelle. Daarna begon SVV met aanvallen en scoorde dan ook nog twee keer. Keeper Thijn hield met een flink aantal reddingen SVV nog van scoren af. Uiteindelijk was een gelijkspel terecht. En konden onze mannen trots van het veld aflopen.

Bij deze willen we dan ook namens de jongens en ouders de trainers Rory en Delana bedanken voor het geweldige seizoen. De jongens hebben een fantastisch seizoen gehad. Met als hoogtepunt de promotie van de vijfde naar de vierde klasse. Waar met soms leuk en attractief voetbal een schitterende zesde plek behaald is. #washetmaaraltijdzaterdagochtend

banner 1
Met de hakken over de sloot!

Door Jeroen van Barneveld

Woensdag 23 mei 2018: Excelsior'20 JO11-4 vs Victoria'04 JO11-2 2-1

Na twee nederlagen tegen DVO'32 JO11-1 en Zwaluwen JO11-2 stond vandaag de wedstrijd tegen Victoria'04 op het programma. Victoria'04 had tot nu toe maar 4 punten behaald, dus de ideale tegenstander om weer een keer voor de drie punten te gaan.

Gio was er niet bij, maar gelukkig kon Adam uit de JO8-1 op het laatste moment nog toegevoegd worden.

Excelsior'20 begon sterk aan de wedstrijd. Maar het was toch Victoria'04 dat op een voorsprong kwam door slecht uitverdedigen aan de kant van Excelsior'20. Gelukkig was het Safwan, die na een aanval over verschillende schijven, binnen een minuut de gelijkmaker binnenschoot.

Dezelfde Safwan maakte 5 minuten later na goed opkomen van centrale verdediger Dustin de tweede goal. JO11-4 kreeg nog meer goede kansen maar Aleksa, Indy (vrije trap op de lat) en Safwan benutten deze jammer genoeg niet.

De tweede helft kreeg Excelsior wederom veel kansen. Adam, Indy (wederom de lat), Jelle en Safwan wisten echter niet te scoren. Hierdoor bleef Victoria'04 geloven in een goede afloop en kreeg ook nog enkele goede mogelijkheden. Keeper Thijn en het centrale verdediging gelegenheidsduo Aleksa en Arda wisten met kunst en vliegwerk echter de aanvallers van Victoria'04 van het scoren af te houden. Waardoor Excelsior'20 als gelukkige winnaar van het veld mocht afstappen.

Jeugdkamp - Laatste kans! - Ouderavond

Dit weekend de laatste kans om in te schrijven! Wees er dus snel bij!

Dinsdag 19 juni van 19:00 tot 20:00 is er de ouderavond gepland! Zorg dat je er bij bent! We geven een hoop informatie en tevens kunt u kennis maken met de begeleiders van kamp.

Nog een aantal items te sponsoren voor jeugdkamp (UPDATE).

STAND TOT NU……………….

SPONSOREN 44ste JEUGDKAMP 2018

De leiding van het jeugdkamp heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen,
om circa 60 kinderen een waanzinnige kampweek te bezorgen in groepsaccommodatie "Het Woelige Nest" te Hulshorst.
Ons doel is om deelname aan het kamp betaalbaar te maken , ook voor minder draagkrachtige ouders.
Deelname jeugdkamp per kind € 135,- en dat is ongeveer de helft wat het daadwerkelijk kost per kind.

Wat krijgt u er voor terug:

Blije kinderen en melding met naam en toenaam (naam/logo bedrijf) op de jeugdkampsite en tv's in de kantine.

De volgende items kunt u sponseren:

Busstoel € 15Moeder Glenn Friederich, René Lubach
Toegangskaartje pretpark € 20Ouders van Giovanni Geutjes (3,5 x toegang)
Ontbijt 50 kinderen € 50 Ouders Bob Vermeulen
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Turks ontbijt 50 kinderen € 50Altan Haleplioglu

Lunch 50 kinderen € 50 Opa en oma Ruts
Lunch 50 kinderen € 50Tiek en Ed Marrevee

Lunch 50 kinderen € 50 Stefan Bosdijk

Lunch 50 kinderen € 50 Jorg Henneke
Lunch 50 kinderen € 50Ouders Timo Essenius

Avondeten 50 kinderen € 50Rob en Mariska Luchies

Avondeten 50 kinderen € 50Rob en Mariska Luchies

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Snacks bij kampvuur € 50 Opa en oma de Geus

Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Sportontbijt 50 kinderen € 75
IJsjes tijdens stadspel € 75 Jorg Henneke
IJsjes in zwembad € 75
Barbecue € 100 Zoran en Dubi Nikolic
Lekkernijen Bonte Avond € 100 André van Stralen
DVD voor alle deelnemers € 100 "Relatics" Ridderpoort 35, 2984 BG Ridderkerk
Aankleding kamphuis in thema € 150
Bijdrage huur kookbusje € 200
Bijdrage huur klussenbusje € 100Fam. Mulder, Mulder Kozijnen
T-shirts logo € 150 KB-shop, Oost-Voorstraat 46, 3262 JG Oud-Beijerland

U kunt het sponsor bedrag overmaken naar:

NL78ABNA0977063860
t.n.v. RKSV Excelsior'20
o.v.v. Sponsering Jeugdkamp + sponsor item + naam en eventueel bedrijf.

Info jeugdkamp: http://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

Alvast bedankt namens de kinderen…………

banner 2
Training C-junioren komend seizoen

Gisteren is de training voor de eerstejaars C-junioren van komend seizoen afgelast. Deze wordt nu komende zaterdag ingehaald van 10.00 tot 11.15. Morgen blijft de training voor alle tweedejaars C-junioren van komend seizoen gewoon staan.

Scheidsrechters bedankt!! Een terugblik op afgelopen jeugd voetbalseizoen!
scheidsrechters-bedankt-een-terugblik-op-afgelopen-jeugd-voetbalseizoen (7528) afbeelding

Het officiële seizoen zit er op. Afgelopen maandag speelden JO15-3 en JO17-2 de laatste officiële wedstrijden, JO9-1 speelt nog in de Abel Cup en er worden nog wat trainingen gegeven met het oog op het volgend seizoen. En natuurlijk zijn we al weer bezig met het volgend seizoen, teamindelingen, teaminschrijvingen etc. Het houdt nog niet op, de commissie blijft bezig.

Terugkijkend op het seizoen zijn we als commissie niet ontevreden.

Bij de JO9 en de JO8 werd er begonnen met het spelen op de kwart veldjes met een spelleider. Dankzij de 2 prachtige veldjes bij Asvion werd dit organisatorisch heel goed ingevuld. De nieuwe manier van spelen was wel wennen maar nu lijkt het allemaal wel vrij goed te verlopen. Volgend seizoen zal ook de JO12 op een kleiner veld gaan spelen. Bij de JO9 en de JO8 werden geen standen bijgehouden, resultaat wordt ondergeschikt gemaakt. De teams waren altijd compleet, er was bereidheid tot aanvullen, alle wedstrijden zijn met voldoende mensen gespeeld en op elk team waren trainers en leiders. Het was Barry die de teams in de gaten hield. Bij de JO9 Speciale aandacht voor de JO9-1, dit team speelde op het hoogste nivo en wist alles te winnen in zijn competitie en werd daarmee kampioen. Een prestatie van formaat.

Bij de JO11 geen kampioenen maar wel alle wedstrijden zonder noemenswaardige problemen gespeeld en aangevuld daar waar nodig. Met 8 teams was dit sowieso een goede prestatie. Een goed 1e jaar voor E-secretaris Ton Dijkshoorn.

De JO13 afdeling vroeg veel aandacht van secretarissen Sieng en Edwin Marrevee. De D5 en D6 waren voor de winterstop te hoog ingedeeld en boekten pas na de winterstop na een lagere indeling betere resultaten. Intussen waren er nog maar 9 jongens over bij de D6. Dit team is toen met kunst en vliegwerk elke week aangevuld met bereidwillige jongens uit andere teams. Op die manier werd er toch nog een volledige competitie afgewerkt en kon er als kers op de taart afgelopen zaterdag zelfs een kampioenschap worden gevierd.

Bij de C-afdeling was het C4 dat tot op de laatste dag mee streed om het kampioenschap. De C1 en C2 waren na de winterstop te sterk ingedeeld en zakten weg qua resultaten. C3 en c5 waren redelijke middenmoters. Organisatorisch had Sylvia vanzelfsprekend alles in de hand en waren alle teams elke week compleet.

Met 4 teams hadden we een grote B afdeling maar Parmi had het organisatorisch goed in de hand. Alle teams compleet en B2 werd 2e in zijn competitie. Toch knap voor deze traditioneel moeilijke leeftijdsgroep.

Bij de A hadden we maar 2 teams Het vlaggenschip behaalde onder leiding van Omar een verdienstelijke 3e plaats. De A2 olv Zico speelde een misschien wel kleurloos maar toch prima seizoen.

Daarnaast hadden we dit jaar zelfs 3 G-teams die veelal op het cricketveld met heel veel plezier hun wedstrijden speelden. Met zelfs kampioenschappen voor de G1 en de G3. Complimenten voor Wim Blijdorp en alle andere betrokkenen.

Alles bij elkaar zijn er zo'n 900 wedstrijden gespeeld. Vrijwel allemaal zonder problemen en over het algemeen in een goede sfeer! Daarnaast voor elk team wekelijks 2 trainingen. Alles bij elkaar een prestatie van wereld formaat.

450 thuiswedstrijden. Bij de JO8 en de JO9 waren het over het algemeen de ouders die als spelleiders fungeerden. Bij de overige teams was het een grote groep van scheidsrechters die wekelijks zorgden voor een prima verloop van de wedstrijden. We kunnen trots zijn op ons scheidsrechters korps. Excelsior heeft over het algemeen een prima reputatie als het gaat om de eerlijkheid van de scheidsrechters en er is over het algemeen veel waardering voor onze scheidsrechters (al kan dit zeker vanuit onze eigen mensen altijd beter !!!). Een extra bedankje voor onze scheidsrechters en extra aandacht.

Bij de wedstrijden op de grote velden is gebruik gemaakt van scheidsrechters van de KNVB voor de A1, B1 en C1. Voor de overige wedstrijden hebben er ruim 30 verschillende mensen uit eigen geledingen gefloten.

De volgende mensen hebben meer dan 5 wedstrijden gefloten:

Scheidsrechter

junioren

Mario Snieder

21

Rene Lubach

19

Michel Wigman

15

Engen Ulusoy

14

Martin Marron

14

Mike Wigman

13

Omar Bourass

12

Leo Boensma

8

Preveen Bahadoer

8

Barry Schoenmakers

7

Jeroen van Barneveld

7

Jorg Henneke

6

Remko Dijkmans

6

De ouwetjes doen het nog best! Met als oudste maar ook de man met de meeste wedstrijden: Mario Snieder!!

Daarnaast hebben de volgende personen minder dan 5 wedstrijden en ook zij worden natuurlijk hartelijk bedankt: Edwin Vollebregt, Rens Heinsbroek, Timo Ockerse, Michel de Jong, Rob van Slobbe, Bart Schuurmans, Coen Borsboom, Dennis de Rouw, Edwin Marrevee, Juriaan Buckers, Maurice de Bliek, Umit Ergin, Adam Woutersen, Björn Herfst en Mark Verwaal

Bij de 7x7 wedstrijden hadden we dit jaar maar 4 wedstrijdjes. Hier waren ook de ouwetjes de veel fluiters met als absolute toppers Anton de Rouw en Mari Dingenouts.

Scheidsrechter

pupillen

Anton de Rouw

17

Mari Dingenouts

14

Tom Post

7

Wim Buckers

7

Zoran Nikolic

7

Roel Peeters

5

Minder dan 5 wedstrijden werden er gefloten door Aloy van Slingerland, Ivar Wegman, Sven Groen, Luuk de Mik, Mazin, Coen Borsboom, Jarno Wagenveld, Marcel Dielemans, Timo Ockerse, Aimen, Björn Herfst, Jeroen van Barneveld, Joep Verkade, Marcel van Rijn, Maurice de Bliek, Mike Altink, Preveen Bahadoer, Tim Peeters. Ook veel dank aan hen!

Tot slot ook waardering voor Engen Ulusoy die halverwege het seizoen veel coördinerende taken rond de lagere teams op zich heeft genomen, voor Samantha die heel veel administratie van meer dan 500 jeugdleden op zich heeft genomen. En natuurlijk voor Dave van der Linde die, in een roerig jaar met 2 stoppende jeugdvoorzitter, de rol van jeugdvoorzitter op zich heeft genomen, heel veel lastige gesprekken heeft gevoerd, heel veel operationele taken heeft uitgevoerd maar altijd met een positieve insteek!! Hij gaat komend jaar door. Hulde!!

Als commissie kunnen we trots zijn op hetgeen we het afgelopen jaar hebben gedaan. Natuurlijk konden we dat niet zonder de steun van velen: trainers, leiders, activiteiten organisatoren, koffie dames, positieve ouders, meedenkende ouders, helpende ouders, enthousiaste kinderen, de vele mensen achter de bar etc. etc.

We hebben er met zijn allen een goed seizoen van gemaakt en willen met de steun van velen (liefst nog meer dan vorig jaar) dat ook volgend seizoen weer gaan doen. Alle betrokkenen een prettige vakantie toegewenst en tot de slotdag op 16 juni en zeker tot volgend jaar!

Namens de jeugdcommissie, Rob Buckers, jeugdsecretaris.

Foto's
Trainingsschema JO13 selectie

Iedere dinsdag worden alle 2e jaar JO13 spelers uitgenodigd en iedere donderdag worden de 1e jaars JO13 spelers uitgenodigd. Eventuele wedstrijden en wijzigingen worden door de trainers gecommuniceerd.

Bron: Technisch jeugdcommissie (door Omar)

banner 3
Kledinginname jeugdspelers
kledinginname-jeugdspelers (7526) afbeelding

Het einde van het seizoen is in zicht en dus willen we graag de kleding innemen. Dit jaar willen we dit echter op een andere manier doen. Volgend seizoen is het laatste seizoen met deze kleding en we hebben besloten dat iedere jeugdspeler zijn eigen pakket die hij nu heeft mag meenemen naar het volgend seizoen. Indien de kleding te klein is kunt u het pakket wel inleveren op de dagen die hieronder zijn vermeldt. Indien het korte broekje en/of sokken kapot of aan de kleine kant zijn kunt u deze bestellen, wij zorgen er dan voor dat deze in het begin van volgend seizoen uitgeleverd kan worden.

Belangrijk is dat iedere jeugdspeler die naar de senioren gaat zijn spullen moet inleveren.

De JO8 t/m JO13 kunnen hun spullen inleveren op woensdag 20 juni om 18.30 uur

De JO15 t/m JO19 kunnen hun spullen inleveren op donderdag 21 juni om 18.30 uur

Spelers die weg gaan of stoppen kunnen de spullen altijd inleveren bij iemand van de kledingcommissie (Liesbeth Sneek en Marcel Dijkshoorn) of bij iemand van de jeugdcommissie.

Mocht je vragen hebben schiet dan even Liesbeth of Marcel aan, zij zijn doordeweeks altijd aanwezig van 18.00 - 19.00 uur

Ook kunt u een mail sturen met uw vraag naar kleding.excelsior20@gmail.com

Bedankt namens Liesbeth en Marcel


Bron: Kledingcommissie (door Dave)

ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
VFC - Excelsior'20 JO11-1 Toernooi 02-06-2018, tijd n.t.b. uit
VFC - Excelsior'20 JO11-1 Toernooi 03-06-2018, tijd n.t.b. uit
DVSU JG2G - Excelsior'20 JG2 2e klasse - 1 02-06-2018 11:30 uit 156257
1e elftal - ACC 1 Topklasse 02-06-2018 11:00 thuis
HCC - 2e elftal 02-06-2018 11:00 uit
Ghaussia - 3e klasse 03-06-2018 13:00 uit
4e elftal - CCG 03-06-2018 13:00 thuis
Spijkenisse 7 - Excelsior'20 (za) 2 7e klasse - 13 30-05-2018 20:00 uit 76010
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Zestienhoven JO13-4 - Excelsior'20 JO13-3 5e klasse - 5 06-06-2018 18:45 17:30 uit 137922
Sparta 1888 - 1e elftal 09-06-2018 11:00 09:00 uit
2e elftal - VVV 09-06-2018 11:00 09:45 thuis
zami 1 - VVV 09-06-2018 13:30 12:00 thuis
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg