Weekbrief 21 - 2018

voorblad
01-06-2018 ​Voorjaarsklaverjassen "GAAT NIET DOOR"
02-06-2018 Zomercarnaval met Trafassi
16-06-2018 Slotdag zaterdag 16 juni
19-06-2018 Ouderavond Jeugdkamp
15-07-2018 Jeugdkamp 2018
ad01.jpg
Update Sponsoren Jeugdkamp 2018

STAND TOT NU……………….

SPONSOREN 44ste JEUGDKAMP 2018

De leiding van het jeugdkamp heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen,
om circa 60 kinderen een waanzinnige kampweek te bezorgen in groepsaccommodatie "Het Woelige Nest" te Hulshorst.
Ons doel is om deelname aan het kamp betaalbaar te maken , ook voor minder draagkrachtige ouders.
Deelname jeugdkamp per kind € 135,- en dat is ongeveer de helft wat het daadwerkelijk kost per kind.

Wat krijgt u er voor terug:

Blije kinderen en melding met naam en toenaam (naam/logo bedrijf) op de jeugdkampsite en tv's in de kantine.

De volgende items kunt u sponseren:

Busstoel € 15Moeder Glenn Friederich, René Lubach
Toegangskaartje pretpark € 20
Ontbijt 50 kinderen € 50 Ouders Bob Vermeulen
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn
Ontbijt 50 kinderen € 50 Vader van Grifinn

Turks ontbijt 50 kinderen € 50Altan Haleplioglu

Lunch 50 kinderen € 50 Opa en oma Ruts
Lunch 50 kinderen € 50Tiek en Ed Marrevee

Lunch 50 kinderen € 50 Stefan Bosdijk

Lunch 50 kinderen € 50 Jorg Henneke
Lunch 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Avondeten 50 kinderen € 50Autorijschool Verdoold, Spaansebocht 18, 3027 EH Rotterdam

Snacks bij kampvuur € 50 Opa en oma de Geus

Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Sportontbijt 50 kinderen € 75
IJsjes tijdens stadspel € 75 Jorg Henneke
IJsjes in zwembad € 75
Barbecue € 100 Zoran en Dubi Nikolic
Lekkernijen Bonte Avond € 100 André van Stralen
DVD voor alle deelnemers € 100 "Relatics" Ridderpoort 35, 2984 BG Ridderkerk
Aankleding kamphuis in thema € 150
Bijdrage huur kookbusje € 200
Bijdrage huur klussenbusje € 100Fam. Mulder, Mulder Kozijnen
T-shirts logo € 150 KB-shop, Oost-Voorstraat 46, 3262 JG Oud-Beijerland

U kunt het sponsor bedrag overmaken naar:

NL78ABNA0977063860
t.n.v. RKSV Excelsior'20
o.v.v. Sponsering Jeugdkamp + sponsor item + naam en eventueel bedrijf.

Info jeugdkamp: http://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

Alvast bedankt namens de kinderen…………

U13 wint opnieuw; hattrick voor Tijs B
b-u13-wint-opnieuw-hattrick-voor-tijs-b-b (7520) afbeelding

Negentien overs op rij zat hij als wicketkeeper achter de palen, maar toen wilde Tijs B ook nog wel een overtje of twee bowlen. Na een single en een tweetje tegen, deed Tijs wat vader Wim in 40 jaar cricketen nog niet gelukt was: drie wickets op rij, clean bowled. Het was het absolute hoogtepunt in de slotfase van de eerste innings waarin tegenstander Qui Vive met 113 runs all out ging in 21.3 overs. Tijs ging op de schouders en de stemming hing er allervrolijkst bij.

Het team uit Amsterdam was een mix van U13 Dutch Lionessess en U13 jongens aangevuld met 2 U11 spelers: een mixed team dus en dat zagen we terug in het spel. De eerste twee batsman gingen door toedoen van Jesse in de tweede over (bowled) en door Christian in de vijfde over (bowled; wicket maiden) terug naar de bank. Met name de dames van Qui Vive brachten vervolgens al battend de runs op het bord. Twee mooie vangen door Sven T en Kjelt E maakten echter een einde aan hun succesvolle batten. De scoorders hadden 66 runs en 47 extra's genoteerd toen Thomas van Rijn uiteindelijk het 8 wicket pakte en Qui Vive all out was.

Met het batten liet Excelsior'20 - net als vorige week - zien, dat cricket een teamsport is, waar iedereen een bijdrage levert aan het eindresultaat. Op het kunstgras van HBS vorige week was het alleen een stuk makkelijker om viertjes te slaan; veld 2 op Thurlede geeft het niet zo makkelijk cadeau... Maar door goed batten en goed communiceren kom je als team met een hele rij single runs uiteindelijk dichterbij. Prachtige bowling acties van Qui Vive werden afgewisseld met aardig wat wides, maar de score kroop langzaam aan toch echt naar het totaal. Uiteindelijk maakte Ferry (14) en Tijs (10) de tweede innings rustig af door in 22.5 overs het target te halen.

Het publiek dat weer in aanzienlijke aantallen was toegestroomd had genoten van de wedstrijd, het supporters-hondje had weer vrolijk langs de boundary gesnuffeld en de lunch smaakte iedereen weer heerlijk. Dank aan de bar- en lunchouders en het publiek.

Met zes punten uit drie wedstrijden op zak is de volgende stop: zondag 3 juni uit bij HCC.

Qui Vive 113 all out

Excelsior'20 114 v 6 (22.5 overs)

Foto's
Mannen van de Vrijdag zijn los!

Een mooie vrijdagavond en de jongemannen van het vierde voetbalteam als opponent. Een goede mix voor bijzondere prestaties. Bijv. van John K. met een series rammelde hekwerken. Van Cees Janse met een prachtige eenhandige vang op eigen bowlen. Mike Zonnevijlle met een stapel runs. Ben Z. die soepeltjes retired gaat. De gebroeders Biesheuvel samen op de mat. Tijmen Buckers die de ballen alle kanten op gooit, behalve de goede. De keizerlijke spenceropvouwact. Kortom, veel vermaak en uiteindelijk de winst voor de MVDV.

Aanstaande vrijdag staat er crickethistorie op de mat als de mannen van Team Jekkie aantreden. Altijd goed voor een wedstrijdje op het scherpst van de snede. Alle leifhebbers van het betere recreatiecricket zijn van harte welkom!!

Voor 22 juni, the Night with the MVDV, zijn nog tijdstippen beschikbaar voor leuke tegenstanders. Voeg het team toe aan het rijtje met de Excelsior Dames, Hermes, het vierde, het vijfde, de veterinnen van HCS, Hoe zat het ook al weer: wedstrijden van een uur op het kunstgrasveld naast het Chalet, acht tegen acht met uiteindelijk een winnaar van de Liduina bokaal. Aanmelden kan bij ruuddeleede@hotmail.com. Meer info volgt nog!

banner 0
Volkan Ozay ook volgend seizoen in de begeleiding 1e elftal

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Volkan Ozay ook volgend seizoen onderdeel zal uitmaken van het begeleidingsteam van ons eerste elftal.

Wij wensen Volkan veel plezier.

Bron: Hans Hekman (door Hans)

Trainingen nieuwe selectie voor volgend seizoen

Het einde van het seizoen nadert, dit betekend veelal overuren bij de jeugdcommissie. Iedereen wil weten in welk team zij volgend seizoen spelen, maar om de indelingen te maken moeten we eerst de selecties gaan samenstellen. We geven daarom iedereen de kans om je talent te laten zien bij de trainers en de jeugdcoördinatoren. Dus wil jij in de selectie spelen kom dan trainen en laat je skills zien. Is dit verplicht, nee want indien uw kind in een lagere team speelt en het enorm naar zijn zin heeft hoeft uw kind niet te komen trainen. Het afgelopen seizoen zijn er vele trainingen en wedstrijden door een aantal mensen bekeken en daar zijn al een aantal kinderen gezien die de trainers persoonlijk zullen uitnodigen.

Maandag 28 mei gaan we van start met de trainingen, dit zal twee weken duren en daarna zullen de trainers hun selectie bekend maken. Wanneer de selecties bekend zijn zal de jeugdcommissie ism de trainers de overige teams indelen. We proberen 14 juni de complete indelingen te publiceren op de site. Belangrijk is wel indien uw kind gaat stoppen met voetballen dat u dit per mail aan ons doorgeeft via email ledenadm.exc20@gmail.com

Hieronder de indeling van de trainingen en let op je traint mee in de groep waar je volgend seizoen voor uitkomt.

JO9 jeugd maandag & woensdag 17.00 - 18.00 uur veld 2

JO10 en JO11 jeugd maandag & woensdag 17.00 - 18.00 uur veld 1

JO13 jeugd dinsdag & donderdag 18.00 - 19.15 uur veld 1

JO15 jeugd dinsdag & donderdag 18.00 - 19.15 uur veld 2

JO17 jeugd maandag & woensdag 18.00 - 19.30 uur veld 2

JO19 jeugd maandag & woensdag 19.30 - 21.00 uur veld 2

Trainingen kunnen wijzigen maar dat zal de trainers ter plekke communiceren, ook is het mogelijk dat er nog enkele wedstrijden worden gespeeld ook dat zal de trainer communiceren met de spelers en ouders.

Doe allemaal je best en heel veel succes.

Bron: TJC (door Dave)

banner 1
Planning voor de Ctjes van het komende seizoen
planning-voor-de-ctjes-van-het-komende-seizoen (7515) afbeelding

In de bijgevoegde afbeelding staat de planning voor de komende periode voor alle spelers die komend seizoen C'tje zijn. De trainingen gelden voor alle spelers, voor wedstrijden worden spelers individueel uitgenodigd.

Foto's
U krijgt mail: Privacy en AVG ook voor Excelsior'20
u-krijgt-mail-privacy-en-avg-ook-voor-excelsior-20 (7514) afbeelding

Waarschijnlijk heeft u al een ander gelezen en bent u misschien ook al door veel andere instanties benaderd om toestemming te geven voor de aanwezigheid en of gebruik van registraties. Vanaf 25 mei a.s. treedt er namelijk een nieuwe wet in werking om je privacy als burger beter te beschermen.

Om aan de eisen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV) te voldoen zijn ook sportvereniging (als houder van een registratie) verplicht hun leden te informeren over hun Privacyverklaring. Ook vraagt Excelsior'20 u toestemming voor het gebruik van foto's. Wij sturen dan ook binnen enkele dagen naar alle leden een email met daarin de privacy-verklaring en een link naar een vragenformulier.

Wij verzoeken u deze verklaring te lezen (hij staat ook hieronder) en het vragenformulier in te vullen. Dit vragenformulier is belangrijk voor onze vereniging en gaat met name over het al dan niet toestemming geven voor het plaatsen van foto's in clubverband. Aantrekkelijke communicatie tussen en met de leden is zonder foto's bijna niet denkbaar. Plaatjes zeggen vaak immers meer dan 1000 woorden. Willen we dat blijven doen, dan hebben we toestemming nodig om (groeps)foto's van onze leden te kunnen delen op website, onze facebookpagina's en twitteraccounts. Natuurlijk blijven we dat op een verantwoorde manier doen en plaatsen we – net als nu- geen foto's waarvan degenen die worden afgebeeld niet blij van zouden kunnen worden.

Let op; de mail wordt verzonden via Mailchimp en kan daarom zo maar in de spambox terecht komen. Hou die daarom de komende dagen ook in de gaten.

Excelsior'20 Privacyverklaring

Excelsior'20, gevestigd aan Sportpark Thurlede, Parkweg 415, 3121 KK Schiedam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  • a)Persoonsgegevens die wij verwerken

Excelsior'20 verwerkt je persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt (hebt) omdat je lid bent van onze vereniging. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum/Leeftijd

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Pasfoto (noodzakelijk vanaf een bepaalde leeftijd voor spelerspas KNVB en voor hogere elftallen bij de KNCB)

  • b) Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Dezelfde gegevens als boven van leden jonger dan 16 jaar

  • c)Met welk doel en op basis van welke grondslag wij deze persoonsgegevens verwerken

Excelsior'20 verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- het afhandelen van jouw contributiebetalingen

- verzenden van onze nieuwsbrief en/of nieuwsberichten

- bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Excelsior'20 verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte voor degenen die van de vereniging een vergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden.

  • d)Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Excelsior'20 bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Na beëindiging van je lidmaatschap verwijderen we de gegevens binnen zes maanden, tenzij er nog onduidelijkheid of onenigheid bestaat over contributie- betalingen of andere wederzijdse verplichtingen. Zijn die opgelost, dan worden ook van die ex-leden de gegevens verwijderd. Ingeval er fiscale aangelegenheden aan de orde zijn, mogen we je gegevens echter pas verwijderen nadat de verplichte bewaartermijn van 7 jaar is verstreken.

  • e)Delen van persoonsgegevens met derden

Excelsior'20 deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Excelsior'20 blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Wij delen de gegevens van de voetballeden, niet-spelende leden en donateurs met de KNVB en Clubcollect voor incassering van de contributie. De gegevens van de cricketleden worden alleen gedeeld met de KNCB voor ledenregistratie. Daarnaast delen we sommige gegevens met bepaalde vrijwilligers om die hun noodzakelijke taken te kunnen laten uitvoeren

Excelsior'20 verstrekt jouw persoonsgegevens niet aan andere derden. Mochten we daar ooit toe over willen gaan, dan doen wij dat alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Excelsior'20 gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

f) Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Excelsior'20 en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar de algemeen secretaris: leo.buckers@live.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren op een dergelijk verzoek zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken.

Excelsior'20 wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

g) Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Excelsior'20 neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:

Excelsior20

Sportpark Thurlede

Parkweg 415

3121 KK Schiedam

Leo.buckers@live.nl

(Leo Buckers is de Functionaris Gegevensbescherming van Excelsior'20.)

Naarstig op zoek naar sponsoren jeugdkamp 2018, bent u de volgende?

De leiding van het jeugdkamp heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen,
om circa 60 kinderen een waanzinnige kampweek te bezorgen in groepsaccommodatie "Het Woelige Nest" te Hulshorst.
Ons doel is om deelname aan het kamp betaalbaar te maken , ook voor minder draagkrachtige ouders.
Deelname jeugdkamp per kind € 135,- en dat is ongeveer de helft wat het daadwerkelijk kost per kind.

Wat krijgt u er voor terug:

Blije kinderen en melding met naam en toenaam (naam/logo bedrijf) op de jeugdkampsite en tv's in de kantine.

De volgende items kunt u sponseren:

Busstoel € 15
Toegangskaartje pretpark € 20
Ontbijt 50 kinderen € 50 Ouders Bob Vermeulen
Ontbijt 50 kinderen € 50

Ontbijt 50 kinderen € 50

Ontbijt 50 kinderen € 50
Ontbijt 50 kinderen € 50

Ontbijt 50 kinderen € 50
Lunch 50 kinderen € 50 Opa en oma Ruts
Lunch 50 kinderen € 50Tiek en Ed Marrevee

Lunch 50 kinderen € 50

Lunch 50 kinderen € 50
Lunch 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50Jos Heggelman

Avondeten 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50

Avondeten 50 kinderen € 50

Snacks bij kampvuur € 50 Opa en oma de Geus

Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Zwemmen 25 kinderen € 75 Dennis de Wilde "Wild Catch"
Sportontbijt 50 kinderen € 75
IJsjes tijdens stadspel € 75
IJsjes in zwembad € 75
Barbecue € 100 Zoran en Dubi Nikolic
Lekkernijen Bonte Avond € 100 André van Stralen
DVD voor alle deelnemers € 100 "Relatics" Ridderpoort 35, 2984 BG Ridderkerk
Aankleding kamphuis in thema € 150


Bijdrage huur kookbusje € 200
Bijdrage huur klussenbusje € 100
T-shirts logo € 150

U kunt het sponsor bedrag overmaken naar:

NL78ABNA0977063860
t.n.v. RKSV Excelsior'20
o.v.v. Sponsering Jeugdkamp + sponsor item + naam en eventueel bedrijf.

Info jeugdkamp: http://www.excelsior20jeugdkamp.nl/

Alvast bedankt namens de kinderen…………

banner 2
Langs de Lijn
langs-de-lijn (7512) afbeelding

Allereerst zijn daar de felicitaties voor het team van JG3 dat afgelopen zaterdag door een 7-4 overwinning het kampioenschap behaalde.

En natuurlijk ook de felicitaties voor de JO9-1. Weliswaar worden er bij de JO9 geen standen meer bijgehouden maar als je alles wint ben je natuurlijk wel gewoon kampioen.

Dit was een prestatie van formaat want dit team acteert op het hoogste nivo in de regio en werd kampioen door een 4-1 overwinning op Feyenoord! Extra speciaal!

Dat het extra speciaal was meer mensen opgevallen want er waren wel 10tallen toeschouwers om deze wedstrijd te zien!

Veel complimenten kregen we voor de veldjes bij Asvion waar deze wedstrijd werd gespeeld. Zoals al het hele seizoen waren de veldjes weer prachtig belijnd (met de extra belijning voor het publiek).

Dankzij de intensieve bemaaing van de cricketafdeling lag het veld er echt als een biljartlaken bij. Prachtig, ook om te voetballen!

Ook voor Mike Altink was het een leuke ochtend. Hij is sinds een paar maanden de vaste scheidsrechter van de G en mocht dus nu al een kampioenswedstrijd fluiten.

Ervaren rotten Martin Marron en Mario Snieder (die al meer dan 100 wedstrijden weg hebben) waren jaloers. Zij hebben nog nooit een kampioenswedstrijd gefloten.

Serieuze kampioenskansen zijn er haast niet meer. Alleen de JO15-4 (onder leiding van Robert en Sander ) heeft nog theoretische kansen maar zijn afhankelijk van puntverlies van concurrent. En ook de JO13-6 heeft nog theoretische kansen.

Voor de JO13-6 is dit sowieso bijzonder omdat dit team nog maar uit 9 man bestaat en elke week wordt aangevuld met jongens uit andere teams!

Overigens zit de JO9-1 ook nog in de Abel Cup. Zij spelen 23 mei de kwartfinale en eventueel op 30 mei de halve finale bij Barendrecht. Wij zien zeker mogelijkheden!

Door privé omstandigheden moest scheidsrechter Preveen zich vrijdagnacht afmelden voor zijn D2 wedstrijd om 8u30. Leider Tim van Pelt wist dit probleem met 2 appies op te lossen. Wij zien wel een nieuwe scheidsrechters coördinator in Tim!!

Clubjongen Dennis de Rouw liet zich weer van zijn goede kant zien. Om 13u00 bardienst, om 14u00 B3 fluiten en dan weer bardienst.

Eén van de jongens van tegenstander VFC had tijdens de wedstrijd een reprimande van scheidsrechter Dennis gekregen en keek dan ook heel verbaasd toen hij bij diezelfde scheids een half uur later een broodje bal bestelde!

Het 1e verloor zondag bij GLZ Delfshaven. Door verlies van concurrenten is degradatie echter wel afgewend!

Aanstaande zaterdag de laatste competitie ronde van een lang seizoen. Dit is dan ook de laatste de LdL van dit seizoen. Mensen die toch op de hoogte willen blijven van hetgeen er in de zomer met name op de cricketvelden gebeurt kunnen de rubriek Along the Boundary blijven volgen.

Langs de Lijn volgt altijd alles!

Foto's
Voorjaarsklaverjassen op vrijdag 01 juni 2018 "GAAT NIET DOOR"

Dames en heren,

Tot mijn spijt moet ik u mededelen dat het klaverjassen op vrijdag 01 juni niet door kan gaan.

Reden is dat zich tot nu toe maar 9 koppels hebben opgegeven.

Ik hoop u bij het kerstklaverjassen (of bij het voetbal) weer te zien.

M.v.g.

Hennie Plugge


ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
SEP JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 1e klasse - 4 26-05-2018 15:00 uit 153090
Excelsior'20 JO17-1 - De Betrokken Spartaan JO17-1 1e klasse - 4 26-05-2018 14:00 thuis 148549
Excelsior'20 JO17-2 - VFC JO17-5 3e klasse - 3 26-05-2018 11:30 thuis 154523
Capelle JO17-3 - Excelsior'20 JO17-3 5e klasse - 10 26-05-2018 13:30 uit 147672
Den Hoorn JO17-7 - Excelsior'20 JO17-4 6e klasse - 4 26-05-2018 14:30 uit 147739
Excelsior'20 JO15-3 - Oude Maas JO15-1 3e klasse - 11 23-05-2018 19:30 thuis 138740
Kethel Spaland JO15-2 - Excelsior'20 JO15-3 3e klasse - 11 26-05-2018 11:00 uit 138758
TOGB JO15-10 - Excelsior'20 JO15-4 5e klasse - 13 26-05-2018 10:15 uit 138935
TOGB JO15-6 - Excelsior'20 JO15-5 4e klasse - 2 26-05-2018 11:15 uit 122619
Excelsior'20 JO13-1 - Rozenburg JO13-1 1e klasse - 1 prom. 24-05-2018 18:30 thuis 127339
RVVH JO13-1 - Excelsior'20 JO13-1 1e klasse - 1 promo. 26-05-2018 10:15 uit 127358
TOGB JO13-2 - Excelsior'20 JO13-2 2e klasse - 1 26-05-2018 09:45 uit 121693
Zwaluwen JO13-4 - Excelsior'20 JO13-3 5e klasse - 5 23-05-2018 18:30 uit 137941
Excelsior'20 JO13-4 - Poortugaal JO13-4 6e klasse - 5 26-05-2018 11:00 thuis 125998
Pernis JO13-2 - Excelsior'20 JO13-5 8e klasse - 4 26-05-2018 10:00 uit 146897
Soccer Boys JO13-4 - Excelsior'20 JO13-6 8e klasse - 8 24-05-2018 18:30 uit 138392
Excelsior'20 JO13-6 - DSO JO13-10 8e klasse - 8 26-05-2018 08:30 thuis 138350
Excelsior'20 JO11-1 - OVV JO11-1G 1e klasse - 4 23-05-2018 18:30 thuis 136974
Excelsior'20 JO11-1 - Victoria'04 JO11-1 1e klasse - 4 26-05-2018 09:30 thuis 136980
VFC JO11-2 - Excelsior'20 JO11-2 2e klasse - 1 26-05-2018 09:45 uit 154041
Sparta (AV) JO11-3 - Excelsior'20 JO11-3 5e klasse - 7 26-05-2018 08:30 uit 144775
Excelsior'20 JO11-4 - Victoria'04 JO11-2 4e klasse - 1 23-05-2018 18:30 thuis 125630
SVV JO11-3 - Excelsior'20 JO11-4 4e klasse - 1 26-05-2018 09:00 uit 125615
Zwaluwen JO11-6 - Excelsior'20 JO11-5 8e klasse - 8 26-05-2018 08:30 uit 119167
CWO JO11-2 - Excelsior'20 JO11-6 6e klasse - 3 22-05-2018 18:30 uit 149183
Excelsior'20 JO11-6 - VDL JO11-7 6e klasse - 3 26-05-2018 08:30 thuis 149151
Excelsior'20 JO11-7 - BVCB JO11-8 7e klasse - 9 26-05-2018 09:30 thuis 137435
Excelsior'20 JO11-8 - Zestienhoven JO11-8 7e klasse - 16 26-05-2018 08:30 thuis 129015
DVO '32 JO8-1 - Excelsior'20 JO8-1 1e klasse - 6 26-05-2018 09:00 uit 120204
Excelsior'20 JO8-2 - Zwaluwen JO8-1 1e klasse - 12 26-05-2018 09:30 thuis 127704
Excelsior'20 JO8-3 - VFC JO8-6 3e klasse - 8 26-05-2018 08:30 thuis 148893
Excelsior'20 JO9-1 - Fc Vlotbrug Abel cup 23-05-2018 18:30 thuis
HBSS JO9-1 - Excelsior'20 JO9-1 Hoofdklasse - 3 26-05-2018 08:30 uit 128532
Excelsior'20 JO9-2 - Leonidas JO9-1 2e klasse - 1 26-05-2018 08:30 thuis 146057
Meeuwenplaat JO9-3 - Excelsior'20 JO9-4 6e klasse - 4 26-05-2018 08:30 uit 122326
RDM JO9-2 - Excelsior'20 JO9-5 7e klasse - 1 26-05-2018 09:00 uit 118236
Katwijk JG1G - Excelsior'20 JG2 2e klasse - 1 26-05-2018 09:30 uit 156272
Excelsior'20 1 - Oliveo 1 2e klasse - D 27-05-2018 14:00 thuis 25725
Westlandia 2 - Excelsior'20 2 Hoofdklasse - A 24-05-2018 20:00 uit 26746
Excelsior'20 2 - Quick 2 Hoofdklasse - A 27-05-2018 11:00 thuis 27729
Excelsior'20 3 - SVV 2 (zon) 2e klasse - D 27-05-2018 12:30 thuis 26403
Excelsior'20 (za) 1 - Spijkenisse 7 7e klasse - 13 26-05-2018 14:00 thuis 93225
Excelsior'20 (za) 2 - DVO '32 4 8e klasse - 11 22-05-2018 19:30 thuis 158676
Excelsior'20 (za) 2 - SVS 9 8e klasse - 11 26-05-2018 14:00 thuis 75955
- voor wedstrijdprogramma zie: https://excelsior20cricket.teamapp.com 28-05-2018, tijd n.t.b. uit
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Vitesse Delft JO17-1 - Excelsior'20 JO17-2 Restant 33 minuten 28-05-2018 20:00 n.t.b. uit 158576
Excelsior'20 JO15-3 - Rhoon JO15-2 3e klasse - 11 28-05-2018 19:30 18:45 thuis Jorg Henneke 138741
VFC - Excelsior'20 JO11-1 Toernooi 02-06-2018, tijd n.t.b. n.t.b. uit 11x11
VFC - Excelsior'20 JO11-1 Toernooi 03-06-2018, tijd n.t.b. n.t.b. uit 11x11
DVSU JG2G - Excelsior'20 JG2 2e klasse - 1 02-06-2018 11:30 10:15 uit 156257
1e elftal - ACC 1 Topklasse 02-06-2018 11:00 09:15 thuis Adriaan van den Dries & Pim van Liemt
HCC - 2e elftal 02-06-2018 11:00 09:00 uit
Spijkenisse 7 - Excelsior'20 (za) 2 7e klasse - 13 30-05-2018 20:00 18:45 uit 76010
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg