registreren

Zamivo

Algemene Regels:
- Geen slidings
- Taalgebruik is gewoon netjes
- uitbal is intrappen en corners
- Strafschopgebied is max. ca 10 meter
- Penalty op 9 meter afstand
- Keeper mag de bal wel beetpakken na terugspeelbal.
- Bij invallers liefst een recratieve speler die Excelsior'20 lid is en alleen senioren.
- Wisselen gebeurt achter de de goals.

De Speeldata: Deze zijn vastgesteld en terug te lezen in het kopje programma.

Aanvang: De wedstrijden beginnen om 16.00 uur, later in het jaar om 15.30 uur i.v.m. het vroeg donker worden. Er is wel verlichting op kunstgrasveld. De jeugdwedstrijden kunnen er voor zorgen dat we iets later beginnen. Ook twee wedstrijden achter elkaar op het 7-7 veld van het cricketveld kan gebruikt gaan worden.

Afgelasting: Vanaf 10.00 uur staan deze op de Excelsior'20 website. Er kan dan 's middags wel gewoon getraind worden op de kunstgrasveldjes.

De velden: Het kunstgras, Asvion en veld 4a en 4b (=cricketveld).

Uitslagen: Uitslag van de wedstrijden mailen/app naar George Leuver (g_leuver@zonnet.nl of 06-83255253). George houdt dan de stand en verloop van de competitie bij. Tevens inzichtelijk via de Excelsior'20 website.

Kleedkamers: Door de groei van de jeugd is het soms behelpen met omkleden. Één team maakt de gang bij de kleedkamers schoon aan het eind van de Zamivo-middag (dit rouleert).

Vriendschappelijk spelen: Een potje spelen tegen één van de andere teams is mogelijk. Dit moet men zelf organiseren, maar wel in overleg met George Leuver.

Trainen: Er kan iedere donderdag getraind worden door alle recreatieve voetballers. Om 21:00 uur verkleden, 21.15 uur warming-up, trainen van 21:30 tot 22:30 uur. Tevens is er ook op de woensdag de mogelijkheid om mee te trainen met de B&A boys, maar dan om 19.45 uur.

Nieuwe speler aanmelden: De spelersnaam doorgeven aan de ledenadministratie. Het is belangrijk om naam, adres, geboortedatum en teamnaam door te geven van een nieuw lid. De ledenadministratie zal dan zorgen dat een acceptgiro gestuurd wordt.

Beheerder(s) van deze pagina: