Weekbrief 36 - 2018

voorblad
15-10-2018 Statutenwijziging; uitnodiging voor toelichting en bespreking voorstellen op 15 oktober
23-10-2018 Herfstweek 2.0
02-11-2018 1e Excelsior'20 Chalet Darts Avond
10-11-2018 Prinsenbal 2018
ad01.jpg
Kethel Spaland JO11-2 - Excelsior'20 JO11-3 - 4 - 1

Op een heerlijk tijdstip (9.45 uur) trad Excelsior'20 jo11-3 op zaterdag 8 september aan tegen Kethel Spaland jo11-2. De voorbereiding op het inmiddels beruchte veld 3 liep gesmeerd, de warming-up was prima en het positiespel voorafgaand aan de wedstrijd zag er uitstekend uit. Dit zou een mooie dag kunnen worden!

Echter op het moment dat we naar het voetbalveld liepen, waar het vandaag moest gebeuren, ging er iets niet goed. De koppies stonden niet recht, de actieve instelling van de warming-up was verdwenen en dat zagen we duidelijk terug in de wedstrijd.

Het was een slappe vertoning en met enig fortuin bereikten we een 0-0 ruststand. Hiervoor waren enkele nuttige reddingen van keeper Thijn noodzakelijk. Dustin was in deze fase Regenboogvriendje Semih van Kethel Spaland nog de baas. De immer fysieke en opkomende Luca had vandaag zijn gelijke gevonden. Deze jongen kon Luca in de eerste helft slechts met overtredingen stoppen.

Toch waren er kleine kansjes voor Excelsior te noteren. Aanvaller Jelle kreeg een schotkans en na een corner en een vrije trap probeerde onze spits het doel te vinden met twee kopballen. Luca scoorde nog vanuit een uitbal, maar had volgens de nieuwe spelregels eerst een korte dribbel moeten maken. Daan schoot helaas te zacht in bij een spaarzame aanval van Excelsior-zijde. Een solo van Luca aan de rechterkant eindigde bij de uitstekend keepende goalie van Kethel Spaland.

De tweede helft met enkele omzettingen in de opstelling resulteerde niet tot een feller Excelsior. Sterker nog Kethel Spaland hoefde niet eens meer fysiek te voetballen, maar kon naar hartenlust door onze defensie combineren. Na slap verdedigen (niet op ons mannetje staan, maar er meters vandaan en daardoor steeds te laat) kon plaaggeest Semih de 1-0 aantekenen. Niet veel later viel de 2-0 op identieke wijze. Van aanvallen bij Excelsior was geen sprake. We speelden niet over naar elkaar, ballen gingen blind naar voren of werden simpelweg uitgeschoten.

Na een time-out en wederom enkele omzettingen werd er eindelijk iets meer gestreden. En strijd levert vaak iets op! Na een corner wonnen we pas ver in de tweede de eerste afvallende bal van de wedstrijd. Jelle schoot onberispelijk de aansluitingstreffer (2-1) binnen. Met meer druk naar voren kwam er echter wel veel ruimte achterin. Een curvebal (de zogenaamde Beckham-bal) vanaf onze linkerkant werd achter onze uitgedunde verdediging gelegd. Maar liefst twee aanvallers van Kethel Spaland stonden vrij voor het doel. Thijn probeerde nog voor de bal te komen, maar dat was niet overtuigend genoeg (3-1).

Ondanks deze achterstand was het laatste kwartier onze beste fase van de wedstrijd. Met meer lef en strijd kwamen we vaker in positie om het doel van de tegenstander onder vuur te nemen. Schoten van Sem, Aleksa en Jelle troffen echter geen doel.

De 4-1 van Kethel Spaland was exemplarisch voor de wedstrijd. Onoplettendheid bij zowel Thijn als Luca zorgde voor het makkelijkste doelpunt van deze ochtend (4-1).

Volgende week moeten we meer naar ons zelf gaan kijken en niet naar fysiek grotere jongens van de tegenstander. Als we ons eigen spel spelen en net als in de warming-up duidelijk naar elkaar overspelen, maken we een veel grotere kans op een overwinning!

Wedstrijdverslag van: Kethel Spaland JO11-2 - Excelsior'20 JO11-3
Datum:
Locatie: uit
Uitslag: 4 - 1

Wie kan het team van Zaterdag 1 helpen? | Scheids gezocht!

Vrienden van de club,

Binnen ons team, de Zaterdag 1, hebben wij dringend behoefte aan een scheidsrechter die onze thuiswedstrijden kan fluiten.

Onze wedstrijden beginnen vaak om 14.00 uur en zijn dus om ca. 16.00 afgerond.

Is er een vrijwilliger die ons gemiddeld 1x in de twee /drie weken een enorm plezier kan doen door 2 uurtjes te investeren? Natuurlijk ben je dan ook altijd welkom om samen met ons daarna een biertje te pakken! Onze dank zou verpletterend zijn!!!

Help ons aub om geen zorgen meer te hebben over de wedstrijdleiding tijdens onze thuiswedstrijden.

Mailen kan naar: bvdwindt21@hotmail.com.

Dank alvast namens ons gehele team!

Brian van der Windt

Excelsior'20 JO11-3 - GLZ Delfshaven JO11-2 - 6 - 1
excelsior-20-jo11-3-glz-delfshaven-jo11-2-6-1 (7655) afbeelding

1e zege binnen voor Excelsior'20 jo11-3

Na een roerige week, waarin ons team de trainer, een speler en zeer actieve en gewaardeerde ouders zag vertrekken, moest er toch gevoetbald worden. De eerste bekerwedstrijd tegen GLZ Delfshaven stond na slechts twee trainingen al op het programma. Voor het eerst met 8 spelers in plaats van de gebruikelijke 7 en met 'nieuwe' regels zoals indribbelen en achterballen vanaf de grond, begon Excelsior'20 jo11-3 goed aan de wedstrijd.

Na een corner van Emir en doorkoppen van Luca kon Sem beheerst afronden voor de 1-0. De nummer 7 van ons team, Luca, kreeg bij de volgende aanval alle ruimte om te kappen, te draaien en hard in te schieten (2-0). Dustin speelde een voortreffelijke wedstrijd en gaf nog voor rust een heerlijke steekpass op Emir. Emir's schot ging echter hard tegen de lat.

Na de rust ging de jacht op meer doelpunten verder. Daan maakte vanaf links de 3-0 na een goed opgezette aanval beginnend bij keeper Thijn en mooi overspelen tussen Jelle en Luuk. Luuk had zelf 1-op-1 met de keeper van GLZ ook nog de kans op de 4-0 na een uitstekende steekbal van Jelle. Zijn schot was echter te zacht.

In deze tweede helft deed GLZ Delfshaven meer van zich spreken. De tegenstander speelde iets feller dan in de eerste helft, waardoor zij meer duels wonnen. De tegengoal (3-1) viel nadat er te weinig op de bal werd verdedigd en we te veel naar achteren liepen. De verdediging voorkwam gelukkig daarna nog meer tegendoelpunten.

De nieuwe regels schreven time-outs voor waar nieuwbakken (interim)trainer Jeroen gretig gebruik van maakte. De poppetjes werden weer op de juiste plaats gezet en vanaf dat moment was Excelsior weer scherp. Uit een counter maakte Luca 4-1. Daan schoot net over na een combinatie tussen Jelle en Luca. Luuk bekroonde zijn optreden met de 5-1 vanaf rechts na een klein en slim passje van Aleksa.

Het mooiste doelpunt was voor het laatst bewaard. Een aanval over meerdere schijven zorgde voor ruimte aan de rechterkant, waardoor Luuk vanaf de achterlijn een perfecte voorzet kon geven. Dit buitenkansje verzilverde Jelle door kiezelhard 6-1 binnen te koppen. Hiermee was de eindstand bereikt en de eerste overwinning een feit.

Zaterdag wacht de derby tegen Kethel Spaland. Komt u ook kijken om 9.45 uur op het tunneldak!

Wedstrijdverslag van: Excelsior'20 JO11-3 - GLZ Delfshaven JO11-2
Datum:
Locatie: thuis
Uitslag: 6 - 1

banner 0
Barpersoneel gezocht! (2)
barpersoneel-gezocht-2 (7654) afbeelding

Voor het komende voetbalseizoen is de Barcommissie op zoek naar barpersoneel om onze leden van een drankje etc te voorzien. In onderstaand overzicht staan de nodige open plekken in het schema

Mensen kunnen reageren via Favebook of Zipora bellen/appen op 06-21462748.

Maandag: 17:30-19:30 - 2 ploegen van 1 Max 2 pers.
Dinsdag 17:30-19:30 - 2 ploegen van 1 a Max 2 pers.
Woensdagavond 19:00- 23:00 sluit 1 ploeg van 1 a Max 2 pers
Donderdag 19:30-23:00 sluit- 1 ploeg van 1 a Max 2 pers
Zaterdag 7:30-10:30 1 ploeg van 1 a 2 pers
Zaterdag 10:30-13:30 1 ploeg van 1 a 2 pers
Zaterdag 13:30- 20:30 1 ploeg van minimaal 6 pers
Zaterdag 17:30-20:30 min 2 ploegen van minimaal 6 pers.
Zondag 9:00-13:00- 1 ploeg van 2 pers
Zondagmiddag 13:00-19:00 1 ploeg van min 6 pers.
Kleding afhalen

Er zijn nog hoop vragen omtrent de kleding. We willen iedereen verzoeken dit te regelen op de dagen dat de kledingcommissie aanwezig is. Na deze dagen kan je alleen kleding afhalen of omruilen nadat je een afspraak heb gemaakt met deze leden.

Woensdag 12 september en donderdag 13 september van 18.00 - 19.30 uur zijn de mensen van de kledingcommissie aanwezig.

Na deze dagen kunt u via de email een afspraak maken. kleding.excelsior20@gmail.com


Bron: Kledingcommissie (door Dave)

Kantinedienst 8 september

Voor de kantinedienst van zaterdag 8 septembernodig ik de volgende ouders uit om aanwezig te zijn.

U kunt zich melden bij de bar, waar u zal worden opgevangen en uitleg zal krijgen.

Zaterdag 8 september

van 7:30 - 10.30 worden de volgende ouders van JO15-1 verwacht:

Mirza Dzananovic, Milan Sas en Noah Jordan Slabbekoorn.

van 10.30 - 13.30 uur worden de volgende ouders van JO8-2 verwacht:

Daan Bots, Lukas Kloos, Roberto Valentino Almeido en Sjef Thomassen.

Mocht u niet kunnen dient u zelf voor vervanging te zoeken binnen het team. Laten we er met z'n allen weer een heel mooi seizoen van maken en vele handen maken licht werk!!!

banner 1
In memoriam Leo Dirks

Afgelopen zaterdag 1 september is Leo Dirks overleden.

Leo was de laatste 8 jaar actief betrokken bij het onderhoud van onze accommodatie en velden.

Het onderhoud van de accommodatie en de velden vereist veel mankracht. Leo hield zich voornamelijk bezig met het wassen van de selectiekleding, het borstelen van de kunstgrasvelden, het maaien van het gras en beregenen van velden in tijden van droogte. Ook voor andere klussen kon je altijd een beroep op hem doen.

Sinds enkele jaren was Leo als secretaris betrokken bij het bestuur van de Club van 50.In die hoedanigheid zijn de administratie en de communicatie met de leden van de club van 50 prima door Leo verzorgt.

Excelsior20 verliest in hem een fantastische vrijwilliger en een goede collega van de onderhoudsploeg en de club van 50.

Wij wensen Elly en overige familie veel sterkte met dit verlies.

De uitvaartdienst wordt gehouden op vrijdag 7 september om 12:30 in de aula van crematorium Beukenhof, Burgemeester van Haarenlaan 1450, 318 GR Schiedam

Bestand(en) bij dit nieuwsbericht:

Dagboek van een Voetbalster

Lief dagboek,

Dinsdag 28 augustus 2018.
Vandaag hadden we dan eindelijk de eerste echte voetbaltraining.
Na de open-trainingen in mei en een mooie en warme vakantie, mochten we nu echt gaan trainen voor onze eerste wedstrijd. In de vakantie waren er wel al wat mailtjes geweest en was er een groeps-app aangemaakt, maar vandaag konden we dan echt de wei in. Tien meiden gingen onder leiding van Stefan en Remko lekker dribbelen, passen en partijen met de mooie nieuwe rode en roze ballen.

Donderdag
Vandaag waren er alweer vier meiden meer op de training, zodat we in twee groepen werden verdeeld. De 8 meiden van MO11-1 werden vanavond getraind op passen en schieten op het doel door Delana. Deze topper redt het helaas niet om iedere week training te geven, maar is altijd bereid te helpen als ze tijd heeft.
De 6 meiden van JO9-3 waren lekker bezig met dribbelen, passen en afwerken met Stefan. Helaas voor deze meiden, was er die dag van de KNVB en bericht gekomen, dat de tegenstander van zaterdag zich terug had getrokken uit de beker. Helaas geen wedstrijd dus, maar zoals Johan Cruyff al zei: "Ieder nadeel heb z'n voordeel" We hebben wat meer tijd om lekker te oefenen. Na de training konden we de kleding en tas ophalen.

Verder was er goed nieuws voor de meiden van MO11. Er is een nieuwe trainster, die zowel op dinsdag als donderdag de meiden training gaat geven. Remke, die net afgestudeerd is, heeft als meisje tot de C bij Excelsior'20 tussen de jongens gevoetbald en weet dus maar al te goed wat de meiden willen en nodig hebben. Zij had gelezen, dat we met meidenvoetbal begonnen en wil ons graag komen helpen. Super natuurlijk!

Zaterdag 1 september 2018.
Leuk hoor, die oefeningen en trainingen, maar een echte wedstrijd spelen is natuurlijk waar je het voor doet. En als je dan voor de wedstrijd als team klaarstaat in allemaal dezelfde kleding, kan je natuurlijk niet wachten om te beginnen. Even naar de tegenstander kijken: voetballen die al langer of zijn ze ook net begonnen. Nog even wat laatste aanwijzingen van Remko en de scheidsrechter, want er zijn weer wat spelregels veranderd.
Het fluitsignaal klinkt en de bal begint te rollen. We gaan gelijk naar voren en dribbelen flink met de bal richting het doel van Soccer Boys. Deze meiden zijn goed aan ons gewaagd en zo ontstaat een leuke gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan beiden kanten. De meeste kansen zijn voor ons, maar de eerste goal wordt door de tegenpartij gemaakt. Na de time-out kan Seline al snel de gelijkmaker maken.

Tijd voor de limonade en wat aanwijzingen. De tweede helft spelen we de andere kant op en ook nu krijgen beide teams kansen. Helaas schiet de tegenpartij nog drie keer raak, ondanks het goede verdedigen bij de Zebra's. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken. We hebben allemaal ons uiterste best gedaan en veel plezier gehad. Na de penalty's de tegenstanders feliciteren en nog even een paar teamfoto's maken. Isabella en Isa, dank jullie wel voor het invallen. Van de week weer lekker oefenen, zodat het volgende week nog beter gaat.

's Middags melden zich nog 3 meiden, die komende week mee gaan trainen, en een trainer! Max is zelf keeper bij de senioren en gaat het team van JO9-3 op dinsdag en donderdag samen met Stefan trainen. Op zaterdag zal hij ook bij de wedstrijden gaan coachen.

Wat een goede eerste week! Met veel plezier getraind en gespeeld, steeds meer speelsters en allebei de groepen vaste trainers.

Tot volgende week….

Foto's
ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
Excelsior'20 JO19-1 - Haastrecht JO19-1 Groep 6 - 4 08-09-2018 14:00 thuis 9970
Excelsior'20 JO19-2 - Heinenoord JO19-1 Groep 3 - 9 08-09-2018 12:00 thuis 7883
PPSC JO19-1 - Excelsior'20 JO19-3 Groep 4 - 32 08-09-2018 16:15 uit 7955
Excelsior'20 JO17-1 - Spijkenisse JO17-2 oefen 05-09-2018 19:30 thuis
Sparta (AV) JO17-2 - Excelsior'20 JO17-1 Groep 7 - 20 08-09-2018 12:00 uit 5972
Capelle JO17-2 - Excelsior'20 JO17-2 Groep 2 - 24 08-09-2018 10:15 uit 11633
Excelsior'20 JO17-3 - GHVV'13 JO17-2 Groep 5 - 25 08-09-2018 14:00 thuis 4357
Strijen JO17-3 - Excelsior'20 JO17-4 Groep 5 - 4 08-09-2018 11:30 uit 13985
Excelsior'20 JO15-1 - Kethel Spaland JO15-1 Groep 7 - 16 08-09-2018 12:00 thuis 11563
Rhoon JO15-1 - Excelsior'20 JO15-2 Groep 2 - 13 08-09-2018 11:00 uit 8288
FC 's-Gravenzande JO15-3 - Excelsior'20 JO15-3 Groep 4 - 18 08-09-2018 10:30 uit 9021
Excelsior'20 JO15-4 - VFC JO15-6 Groep 6 - 15 08-09-2018 10:00 thuis 4405
SVS JO13-1 - Excelsior'20 JO13-1 Groep 8 - 19 08-09-2018 08:30 uit 6077
Excelsior'20 JO13-2 - Rotterdam United JO13-2 Groep 2 - 5 08-09-2018 08:30 thuis 10594
AGE-GGK JO13-1 - Excelsior'20 JO13-3 Groep 4 - 5 08-09-2018 10:00 uit 10612
Excelsior'20 JO13-4 - Excelsior Maassluis JO13-4 oefen 08-09-2018 10:00 thuis 9784
Excelsior'20 JO13-5 - VFC JO13-6 Groep 7 - 19 08-09-2018 08:30 thuis 2278
Excelsior'20 JO11-1 - Feyenoord JO11-1 oefen 05-09-2018 18:00 thuis
Westlandia JO11-1 - Excelsior'20 JO11-1 Groep 1 - 15 08-09-2018 08:30 uit 11320
Excelsior'20 JO11-2 - Feyenoord JO11-2 oefen 05-09-2018 18:00 thuis
Excelsior'20 JO11-2 - Westlandia JO11-2 Groep 2 - 24 08-09-2018 09:45 thuis 10538
Kethel Spaland JO11-2 - Excelsior'20 JO11-3 Groep 4 - 11 08-09-2018 09:45 uit 4 - 1 6221
Excelsior'20 JO11-4 - Zwaluwen JO11-2 Groep 5 - 1 08-09-2018 09:45 thuis 11366
Excelsior'20 JO11-5 - HWD JO11-2 Groep 7 - 17 08-09-2018 08:30 thuis 8422
Excelsior'20 JO11-6 - Victoria'04 JO11-3 Groep 8 - 30 08-09-2018 11:00 thuis 11461
Hillegersberg MO11-1 - Excelsior'20 MO11-1 Groep 1 - 11 08-09-2018 08:30 uit 4520
Excelsior'20 JO8-1 - Maense JO8-2 Groep 2 - 25 08-09-2018 09:45 thuis 9636
Excelsior'20 JO8-2 - HBSS JO8-1 Groep 3 - 6 08-09-2018 08:45 thuis 7174
PPSC JO8-1 - Excelsior'20 JO8-3 Groep 4 - 11 08-09-2018 08:45 uit 3525
Excelsior'20 JO8-4 - PPSC JO8-2 Groep 5 - 45 08-09-2018 08:45 thuis 3875
Excelsior'20 JO9-1 - HWD JO9-1 Groep 5 - 14 08-09-2018 09:45 thuis 3102
Hermes DVS JO9-1 - Excelsior'20 JO9-2 Groep 6 - 18 08-09-2018 08:30 uit 3368
Kethel Spaland JO9-5 - Excelsior'20 JO9-3 Groep 8 - 39 08-09-2018 08:30 uit 3428
Excelsior'20 1 - GLZ Delfshaven 1 Groep 1 - 34 09-09-2018 14:00 thuis 1755
Excelsior'20 2 - Neptunus/Schiebroek 2 Oefen 04-09-2018 20:00 thuis
Concordia 2 - Excelsior'20 2 Groep 1 - 1 09-09-2018 11:30 uit 15265
Excelsior'20 3 - VFC 2 Groep 2 - 10 09-09-2018 13:00 thuis 14956
Excelsior'20 4 - Meeuwenplaat 2 Groep 2 - 8 09-09-2018 11:00 thuis 14619
Excelsior'20 5 - Full Speed 3 Groep 2 - 1 09-09-2018 11:00 thuis 14587
Excelsior'20 (za) 1 - Egelant.Boys 2 Groep 7 - 25 08-09-2018 12:15 thuis 7836
St.Hooger 6 - Excelsior'20 (za) 2 Groep 8 - 11 08-09-2018 11:00 uit 5306
Excelsior'20 (za) 3 - XerxesDZB 8 Groep 8 - 15 08-09-2018 14:00 thuis 5551
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Excelsior'20 JO19-1 - ?? oefen 10-09-2018 20:00 n.t.b. thuis Mike Wigman
Hillegersberg JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 Groep 6 - 4 15-09-2018 14:30 n.t.b. uit R. de Jong 9971
Excelsior'20 JO19-2 - Stolwijk JO19-1 Groep 3 - 9 15-09-2018 12:00 11:15 thuis Barry Schoenmakers 7882
Excelsior'20 JO19-3 - Spijkenisse JO19-4 Groep 4 - 32 15-09-2018 14:00 13:15 thuis Omar Bourass 7952
VOC JO17-1 - Excelsior'20 JO17-1 Groep 7 - 20 15-09-2018 13:00 n.t.b. uit A. Geense 5976
Botlek JO17-1 - Excelsior'20 JO17-2 Groep 2 - 24 15-09-2018 10:15 09:00 uit 11635
PPSC JO17-3 - Excelsior'20 JO17-3 Groep 5 - 25 15-09-2018 14:30 13:30 uit 4359
Nieuwerkerk JO17-6 - Excelsior'20 JO17-4 Groep 5 - 4 15-09-2018 13:00 11:45 uit 13988
Excelsior'20 JO15-1 - Sparta (AV) JO15-2 Groep 7 - 16 15-09-2018 12:00 n.t.b. thuis Rens Heinsbroek 11564
Excelsior'20 JO15-2 - VVOR JO15-2 Groep 2 - 13 15-09-2018 10:00 09:15 thuis Michel de Jong 8284
Zwaluwen JO15-3 - Excelsior'20 JO15-3 Groep 4 - 18 15-09-2018 16:45 15:30 uit 9018
Kethel Spaland JO15-4 - Excelsior'20 JO15-4 Groep 6 - 15 15-09-2018 12:00 10:45 uit 4408
Excelsior'20 JO13-1 - Sparta (AV) JO13-2 Groep 8 - 19 15-09-2018 10:00 09:15 thuis Tim Peeters 6074
Excelsior'20 JO13-2 - HOVDJSCR JO13-1 Groep 2 - 5 15-09-2018 11:30 10:45 thuis Max Boensma 10595
VFC JO13-5 - Excelsior'20 JO13-4 Groep 6 - 5 15-09-2018 08:30 07:15 uit 9786
Excelsior'20 JO13-5 - Kethel Spaland JO13-4 beker 12-09-2018 18:30 n.t.b. thuis Wim Buckers
Zwaluwen JO13-7 - Excelsior'20 JO13-5 Groep 7 - 19 15-09-2018 09:45 08:30 uit 2283
Excelsior'20 JO11-1 - RCL JO11-1 Groep 1 - 15 15-09-2018 08:30 08:00 thuis Roel Peeters 11317
Excelsior'20 JO11-2 - Binnenmaas JO11-1 Groep 2 - 24 15-09-2018 09:45 09:15 thuis Patrick van Rooijen 10537
Excelsior'20 JO11-3 - HWD JO11-1 Groep 4 - 11 15-09-2018 08:30 08:00 thuis Tom Post 6217
Excelsior'20 JO11-4 - PPSC JO11-2 Groep 5 - 1 15-09-2018 09:45 09:15 thuis Sven Groen 11365
VDL JO11-4 - Excelsior'20 JO11-5 Groep 7 - 17 15-09-2018 11:30 10:30 uit 8424
DVO '32 JO11-2 - Excelsior'20 JO11-6 Groep 8 - 30 15-09-2018 09:30 08:30 uit 11463
Excelsior'20 JO11-7 - Kethel Spaland JO11-4 Groep 8 - 5 15-09-2018 11:00 10:30 thuis ouder 21232
Excelsior'20 MO11-1 - VOC MO11-1 Groep 1 - 11 15-09-2018 09:45 09:15 thuis Jayden van Suilekom 4521
Excelsior'20 JO8-1 - Blijdorp JO8-1 Groep 2 - 25 15-09-2018 09:45 09:15 thuis 9635
Excelsior'20 JO8-2 - Kethel Spaland JO8-3 Groep 3 - 6 15-09-2018 08:45 08:15 thuis 7175
CWO JO8-1 - Excelsior'20 JO8-3 Groep 4 - 11 15-09-2018 09:15 08:15 uit 3523
Excelsior'20 JO8-4 - Kethel Spaland JO8-6 Groep 5 - 45 15-09-2018 08:45 08:15 thuis 3874
SVV JO9-1 - Excelsior'20 JO9-1 Groep 5 - 14 15-09-2018 09:00 08:15 uit 3101
Maense JO9-3 - Excelsior'20 JO9-2 Groep 6 - 18 15-09-2018 10:30 09:45 uit 3370
Zwaluwen JO9-4M - Excelsior'20 JO9-3 Groep 8 - 39 15-09-2018 08:30 07:45 uit 3430
Neptunus/Schiebroek 1 - Excelsior'20 1 Oefen 11-09-2018 20:00 n.t.b. uit
Serooskerke 1 - Excelsior'20 1 Groep 1 - 34 15-09-2018 17:00 n.t.b. uit S.C. Kraak 1801
Excelsior'20 2 - Hillegersberg 2 Oefen 11-09-2018 20:00 n.t.b. thuis n.a.t.w.
Excelsior'20 2 - Oliveo 2 Groep 1 - 1 16-09-2018 11:00 n.t.b. thuis R.A.W. Valkema 15267
Excelsior'20 4 - CWO 2 Groep 2 - 8 16-09-2018 11:00 10:15 thuis J. Wegman 14620
Excelsior'20 5 - GLZ Delfshaven 2 Groep 2 - 1 16-09-2018 11:00 10:15 thuis R.C. van Polen 14586
Excelsior'20 (za) 1 - Neptunus-Schiebroek 6 Groep 7 - 25 15-09-2018 14:00 13:15 thuis 7834
Excelsior'20 (za) 2 - SVS 9 Groep 8 - 11 15-09-2018 15:45 15:00 thuis 5303
Excelsior'20 (za) 3 - CWO 6 Groep 8 - 15 15-09-2018 14:00 13:15 thuis 5552
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg